Minden résznek van mondanivalója. Szerethető karakterek. Mindenkinek megvan a szerepe, jelleme. Láthatjuk, ahogyan a főszereplő fejlődik. Bármikor meg tudnám nézni. Sajnos, pár éve kihalt az igazi animációs filmtábor. Elérte ezt is az olcsósítás, hogy bárki, bármikor tud animációt csinálni.
Mindegyik Verdák a maga nemében, aranyos, szerethető figurákkal teli (főleg Matuka, aki a sorozat igazi sztárja!), gyerekeknek való animációs film - de bárkinek szívesen ajánlom. Egy történet a célokról, a barátságról, az igazi értékekről. Egy időben minden fiúgyermek Verdák-lázban égett, és a játékipar hatalmasat kaszált a méregdrága Verdák-figurákon és nyomott kulacsokon, pólókon... stb. Tehát a Verdák márka lett, nem csak egy mese. Egy 120 millió dolláros márka, mely több mint 600 millát fialt a készítőinek. Nézd meg! Nevess Matuka esetlenkedésein, és szurkolj McQuinnek. Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!
Aranyos rajzfilm, ami a megszokottól elrugaszkodva szórakoztat. A versenyautók és úgy magában véve a négykerekűek világának megalkotása érdekes húzás volt. Nekem tetszett ez az elrugaszkodás a valóságtól. Tanulsága is volt úgyhogy szerintem egy jó mese.
Disney Pixar alkotásként kedvelem ezt a mesét.Eleinte nem gondoltam azért,hogy autósból lehet ennyire kiemelkedő darabot összehozni,de tény,hogy sikerült. 10/9/5
Korosztályfüggetlen alkotás a Pixartól, hiszen mindenki megtalálja benne azt, ami igazán neki szól. Én a füvezős autón sokat mosolyogtam, de maga a versenyszellem és Villám átváltozása is kiváló példát mutat kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Valamiért rosszul voltam ettől a totálisan csúnyán megrajzolt valamiktől.Nincs történet sem,max 4-5 éves korig,tejbepapi mellett a kicsik elnézegethetik.
Nálam sem aratott sikert a Verdák című mese. Nagyon ügyefogyott alkotás. Aranyos próbál lenni de igazából egy irtó lapos és unalmas mese. Kicsik számára javasolt inkább.
Lassan kultusz épült az univerzuma köré, rengeteg játék, használati tárgy, sorozatok stb... De engem nem sikerült megfognia, még akkor sem amikor megjelent. A régi Disney, Pixar vagy Dreamworks filmek számomra sokkal, de sokkal összetettebbek és van mondanivalójuk.
Láttam már jobb rajzfilmet is, kicsit elrugaszkodott a valóságtól, a gyerekeknek jó példát mutat, ha valaki a versenyben minden elé helyezi a becsületességet.
Nagyon unalmas története van, nem bírtam végignézni. Lapos volt már az elején, ingerszegény és az ember beleun. SOkkal többet is ki tudtak volna hozni belőle. Inkább a kisebbeknek való, olyan 7 éves kor alatt talán.