Gyenge akciófilm utánzat, ami az elejétől fogva a végéig unalmas és nevetséges volt néha. A színészek közül egyedül Chris Hemswort alakítása volt nézhető, a többiek vagy pocsékak vagy szimplán átlagosak. Maga a témaválasztás is kifogásolható volt a kivitelezésről nem is beszélve.
Szerintem egy átlagos és nézhető akciófilm, főleg a 30 év alatti koroszálynak ajánlom! Egy Wolverine elnevezésű fiatal csoport szervezkedését és lázadását mutja be a Koreaiak által megszállt város ellen. Elgondolkodtató, mikor kiket is nevezünk terroristának?!
Egy közepeske és kissé hiteltelen film, amit igazából Chris Hemsworth karizmája tesz nézhetővé. Szükség is van rá rendesen, hogy ellensúlyozza a banális forgatókönyvet és az anti-színész Josh Pecket.
Az első részhez képest nézhetetlen, szörnyűség, kifejezetten propaganda anyag csak a rosszabbik fajtából. A kivitelezése nem reális és teljességgel képtelen helyezetek adódnak benne. Nekem az eredeti nagyon tetszett ez ahhoz képest olcsó modernizált utánzat.
Nagyon gyenge utópiája az első és kitűnő verziónak. Nem ajánlom senkinek a megtekintését, nagyon gyengék a szereplők is, a sztorit is kiforgatták, a lényeget vették el a filmből, senkinek nem ajánlott!