Gyerekkorom legmeghatározóbb és legkedvesebb mesém, bár nem azt mondom, hogy legjobban ezt szererem. Azt mondjuk sajnálom, hogy a mai magyar rajzfilmek nem olyan jók, mint ez gyöngyszem ! (A folyatás nagyon rossz senkinek nem ajánlom csak a réginek az emlékét rondítja el)
A magyar filmipar egyik gyöngyszeme. imádom a mai napig! Bármikor meg tudnám nézni és soha nem unnám meg. Isteni párbeszédek,szerethető karakterek. Bárkinek ajánlani tudom.
Nagyon jó mese.A magyar rajzfilmek közül szerintem a legjobb. A karaktereket nagyon jók, nagyon szeretem a könyvet is, persze a rajzfilm másabb. A szinkron hangokat is nagyon eltalálták.
Gyermekként az egyik kedvenc mesém volt elősször dián láttam az alkotást már akkor nagyon szerettem de mikor videón kiadták rengetegszer megnéztem . Mai napig az egyik legkedvesebb rajzfilm.
A magyar rajzfilmek koronázatlan királyának számító Vuk, igazi klasszikussá nőtte ki magát az évek előre haladtával. Nagyon bájos történet, amit mindenkinek látnia kell legalább egyszer.
Gyerekkorom egyik kedvenc meséje ez. Imádtam a karaktereket és a zenéje önmagában is nagyon tetszett. Ma is szívesen megnézem. Aranyos mese, édes karakterek.
Igazi régi klasszikus .Abból az időből mikor még jó meséket tudtak csinálni . A Vuk nem csak egy kis róka történetét meséli el de emellett olyan értékeket és élményt nyújt ,amit a mai mesékben csak elvétve találunk. 5-ből öt Vuk!
Látványos, humoros, izgalmas és a karakterek is kellően ki vannak bontva. Ennél a filmnél is nagyon jól meg van csinálva minden. Nagyon élveztem. A látványvilág pont olyan, amit elvár az ember
Nagyon szép animáció egy kedves kis történettel! Örülök neki, hogy ismertsége az alapműveltséghez tartozik és kötelező az elolvasása általános iskolában!
Csodálatos , megható történet,aranyos állatok.Vuk a kis rókakölyök megpróbáltatásiról szól.Tanulságos,érzelmekben gazdag,Az állatok szemszögéből mutatja be az embert,.Igazi magyar klasszikus,rajzolt de mégis többet ér, mint sok mai animácios film.
Az egyik legcsodálatosabb történet amit Fekete István írt. A megrajzolása hatalmas ötlet volt, nagyon szépen kidolgozott alkotás. A remakje egy kalap semmi, sajnálom, de kár volt megcsinálni! Csak az eredetit ajánlom kicsiknek, nagyoknak! (Ha egyáltalán van még olyan ember aki nem látta :-) )
Örök értékű mesefilm. Gyönyörű szép mese, ami megérinti még a mostani gyerekek szívét is. Nem lehet kielemezni, nincs rá megfelelő szó. Hol aranyos, hol vicces, hol szomorú. Szelíden tálal mindent. A butaságot, a tanulást, még a halált is.