Walter Mitty titkos élete

The Secret Life of Walter Mitty

2017.10.24 Minka

Az egyik legjobb film lett Ben Stillertől, amiben kicsit többet mutat meg színészi képességeiből, mint szokott, de ugyanakkor ott vannak a tőle várt poénok és mimikák. A képi világ csodálatos, mindenképpen érdemes megnézni!!!

2015.08.14 Imádom Nagy Antalt

Nagyon vártam már ezt a filmet, hiszen az álomgyár előzetes –és plakátkészítői elég szép, nagy, s kövér feneket kerítettek neki. Azt hittem/hittük, hogy kapunk egy új, furcsa kultfilmet, de sajnos nem ez történt, viszont a Walter Mitty titkos élete e... Több

2016.02.26 BlaBlaBla

Gyönyörű helyszíneken játszódik a film, magával ragadó a történet, csak helyenként hiányos a cselekményvezetés. Ettől függetlenül egy szép film, ajánlom mindenkinek.

2015.08.27 nagynesze

Mindenkinek ajánlom, aki egy kicsit fantáziálgatni és utazni akar a képzeletében, de nem szabad sokat várnotok, mert akkor kizökkenhettek az álomvilágból. Hullámzó és látványos mű.

2015.06.01 zoll-e89

Először is Ben Stiller-t nagyon bírom szóval ezért is volt akkora csalódás maga a film. Valahogy nem tudtam összerakni magát a filmet, valami hiányzott. Kissé olyan volt mintha mindent csak a látványra tettek volna fel és kész. Lehet másnak nem így van én mégis így éreztem. Egyszer nézhető!

2015.02.13 ChrisAdam

Hűűűűű.... nagyon megfogott. Igen, egy nagyonnagy feelgood mozi, de pont ez benne a jó. Világot járunk, közben nagyszerű zenéket hallgatunk és a nagyszerű látványba belefeledkezve belépünk a filmbe. Nem egy világmegváltó mozi, kétségtelen, nem is mon... Több

2015.03.24 piaf023

Nem akartam megnézni a filmet, de nagyon kellemesen csalódtam. Szórakoztató, aranyos film. Lehet, hogy lehetett volna rövidebb, de abszolút jó film. Ben Stiller meglepően érett alakítást mutatott az előző filmjeihez képest.

2015.01.27 marko

Fél évig vártam, aztán megérkezett és nem hogy elsöpört, de majdnem elaltatott...

2016.04.04 juliS

Alapvetően tetszett, de azt hiszem, egy kicsit hosszú volt, és valahogy széthúzott az egész, nem volt annyira egybefüggő és koherens, mint amilyennek kellett volna lennie. Azzal együtt szerintem még mindig jó film, de megértem azt, akinek kis hiányérzete marad, miután megnézni.

2015.01.30 b.szenti007

Magam is fotós vagyok, foglalkoztam elég sokat filmkidolgozással. Rendkívül tetszett a film és megnézném újra bármikor. Jók a poénok és e mellett van egy komoly tartalma is, számomra értékeket őriz. Full pont :)

2014.11.06 FunBoi

Számomra ez a film még a legtöbb Ben Stiller alkotást is alulmúlta, főleg azért, mert az ember azt várná, hogy itt ténylegesen kap valami többet, és közben kiderül, hogy Stiller egyszerűen nem tud megugrani egy magasabb lécet. A film giccses, vontato... Több

2015.03.31 dudivar

A film beváltotta a hozzáfűzött reményeimet. Nem mindennapi film annak ellenére hogy a szereplők átlagosak. Tanulságos történet ezért érdemes megnézni.

2017.10.25 Enci

Zseniális film, nagyon megfogott a kreativitása, képi világa. Nem tudtam mire számítsak vele kapcsolatban, meglepett a történet. Remek film azoknak, akik ki akarnak szakadni egy kicsit az unalmas, szürke hétköznapokból.

2015.02.04 keepingboy69

Ben Stiller maradt volna inkább a gagyi vígjátékoknál, mert most nem sikerült neki összehozni... semmit. Gyenge vígjáték lett, ötmből maximum hármat ér.