Nemrég fejeztem b a Westworld első évadát és nekem nagyon bejött ez a sorozat, már önmagában az alapötlete is tetszett, de a színészi játékok fantasztikusak voltak benne.
Az első évad befejező epizódjának küszöbén állok és izgatottan várom, mi lesz a sztori vége. Nekem nagyon tetszik ez a sorozat, szerintem zseniális az alapötlet, meglehetősen egyedi, különc. Gyönyörű a képi világa is.
Érdekes az alaptörténet. Scifi+ western, elég jó párosítás. LENNE. De a sztori sokszor túlkomplikált,nehezen áll össze a kép, de azért egységes mégis. Az első évad alatt nekem nem derült ki hogy ki is a főszereplő(k)
Többet vártam tőle. Az elején nagyon jól indul a történet, aztán valahogy az első évad közepén megváltozik a történet, új szereplők jönnek a képbe,és kicsit zavaros is lesz. Azért várom a 2. évadot...
Láttam. Továbbra sem értem a történet végét. Átlagos sorozat, a Feltámad a vadnyugat ötletére alapozva.
Az első két évad szerintem zseniális. A harmadiknál én elakadtam, de ez semmit nem von le az első évadok értékéből. A színészi játék kifogástalan, és az egész világ magával ragadott az első pillanattól.
Hasonló sorozatok
Nagyon tetszik! Most fejeztem be az első évadot. Nem tudom ,miért sosem bírtam rávenni magam ,h nekifogjak. Hát most sikerült és Örülök, h nem hagytam ki.
Nehezen kategorizálható, de ismét egy zseniális alkotás, Hopkins Papa pedig csak emelni tudja a színvonalat... :) nézzétek, nagyon klassz sorozat!
Az első két évad nagyon jó volt, a többi...? Talán nem kellett volna. Azért az egyik kedvencem, főleg a film zenéje.
a pilot igazán ígéretes volt, és csak egyre fokozódott. ha sikerül az alkotóknak egy ötletes évadlezárást csinálni, és nem csak egy túlkombinált nyitott kérdés marad, akkor ez lesz az idei kedvencem