Zombies

Érdekességek

Zombietown gimisei egyszer csak egy hagyományos középiskolában találják magukat, ahol meg kell küzdeniük az egyenruhák és hagyományok jelentette nehézségekkel.

(Varga_Júlia)

Premier: 2018 | Disney+ (2022.06.14.)

James Godfrey

2025.06.30 Ms. Akárki

Jólesnek néha a pompomok :)

Disney+-on sikerült belefutnunk hétvégén, amikor valami kis laza kikapcsolódást kerestünk a családdal, és esküszöm, még felnőtt fejjel is nagyon élveztem. Pedig nem hittem volna. Azt azért el kell mondani, hogy nem igazán vannak nagyon mélységei, de lehet, hogy ez adja a varázsát ennek a filmnek. Kicsit olyan, mintha a régi High School Musicalt zombisították volna, de annak a hangulatát adta teljesen, vagy mint a Glee sorozat, volt még kicsit olyan a hangulata. Meglepően jók a zenék is. Tipikus kis romantikus limonádé, de nagyon-nagyon jól tud az ilyesmi esni időnként az ember lelkének, a nosztalgiafaktor miatt főleg. A lejátszási listámra felkerült most belőle csomó szám, és futásra is nagyon jó ritmust adnak ezek a számok. Aki régen szerette az ilyesmi szurkolólány, focista szerelmes történeteket és a Rómeó és Júlia elválasztott, tiltott szerelmű történeteket, azoknak ez is tetszeni fog, és a legjobb az, hogy tényleg nagyon kis laza, és gyerekekkel is simán együtt nézhető a stílusa, hangulata, nyelvezete miatt.

2018.05.26 abrahamzsoltimate

Őszintén szólva pozitív csalódás volt a film! Jók voltak a zenék, a színészek, és nem utolsó sorban a történet se volt rossz! Aki szereti a Disney Filmeket annak kifejezetten tetszeni fog, aki meg nem, az is tehet egy próbát vele! Megéri megnézni! 10/8!

2024.07.20 Mihaly386611

Zombik

Ez a film a legaranyosabb, amit láttam a dalok szuperek, a karakter dizánja nagyon szép, a történet változatos, mindegyik részben valami új, új karakterbehozatal. 10/10.