Nem nagyon szeretem a Disney meséket ,de ez a mese azért eléggé rendesen odatett, nagyon jópofa, Tetszik.:)
Újabb zseniális film a Disneytől. Imádtam, hogy milyen érzékletesen mesél a gyerekeknek ez a film a rasszizmusról, a kisebbség-többség kapcsolatáról. Szerethető karakterek,szép képvilág,kreatív és remek mondanivaló.
Hihetetlenül nagy elvárásaim voltak felé, tartottam is tőle hogy csalódok majd benne. De szerencsére nem így lett. :D Nagyon jól szórakoztam. A film nagy részét végig kacarásztam, hol azért mert olyan poén volt amin muszáj volt, hol csak a szimpla h... Több
az utóbbi idők, legjobb animációs filmje, a poénok szenzációsak, a lajhár ellopja a show-t:) szerintem felveszi a versenyt a Shrek- el:)
Remek animáció, összetett fejlődőképes karakterekkel és tanulságokkal. Az antropomorfizált állatok tulajdonságai, gondolkodása, cselekedetei minden figyelmet lekötnek. Hihetetlenül jól kidolgozott történet. Disney karakterek és utalások figyelhetőek meg, minden meseimádónak ajánlom.
Aranyos, vicces és tanulságos rajzfilm minden korosztály számára. Nagyon szépen kidolgozott és ötletes. A többi rajzfilmre való rejtett utalások is humorosak. Imadooooom
Nagyon aranyos ki film volt! Hihetetlenül jól mutatja be azt,hogy az álmunkért küzdenünk kell és az ellentétek barátsága is nagyot dob ezen az animációs filmen.
Ez egy középszintű mese. A lajhárt bírtam benne nagyon :D Az alap történet jó, Az animáció is jól sikerült, minden benne van ami egy mesében benne kell lenne. Lényegébe véve jó lett!
Egyszerűen lenyűgöző film gyönyörű látványvilággal, remek poénokkal, és tanulságos mondanivalóval. Az animációt is kiemelten részletesre alkották meg. A filmzene is szuper, mindenképp megéri megnézni! :)
Ritkán látni ilyen jó mesét :) Szépen kidolgozott helyszínek, szépen rajzolt hősök, vagyis jelen pillanatban állatok. Nagyon szépen van megrajzolva. Van mondanivalója. Bármit elérsz ha küzdesz érte :) na meg hogy olyanokból lesznek barátok akiről meg... Több