Zseniális sikeranimáció, ajánlom mindenkinek, aki a moziban is nézte a filmet, bár én kétszer is néztem. Sikerfilm, 10/10. Szinkron is 10-es. 8 éve debütált, és folytatást is kapott, amely 2025 őszén lesz. A filmben emberek helyett állatok élnek.
Faji előítéletekről még senki sem mesélt olyan bájosan, mint a Disney Judy, a rendőrnyuszi és Nick, a ravasz róka kalandján keresztül. Egy komplett civilizációt építettek fel, egy idealista, utópikus társadalmat, csak épp emberek helyett állatok népe... Teljes kritika
Nagyon aranyos mese, és kifejezetten tetszett, hogy egy krimi film van álcázva mese formájában, szerethető karakterekkel.
A Deadpool mellett ezt a filmet éreztem 2016 legtúlhypeoltabb filmjének. Egészen addig amíg megnéztem! Ám amíg a Deadpoolnál éreztem egy-két gyengébb periódust, itt aztán tényleg nagyon nehezen tudok bármibe is belekötni. Talán az Oroszlánkirály óta ... Több
Nagyon jól sikerült kis mese, az a világ amit megteremtettek benne káprázatos. Hibátlan story, magával ragadt 10-ből 10.
Imádom, de tényleg. Cuki bolyhok mindenütt. Hős szindrómában szenvedő nyuszi, aki egyébként gyáva nyulak leszármazottja. A ravasz róka, kinek azért szíve helyén van. Az alattomos alamuszi bárány. De az abszolúte nyerő a lajhár! Imádtam! Fordulatos történet, izgalmas részek, kidolgozott animáció és remek szórakozás! Igazi családi kikapcsolódás! Szóval skacok, család! popcorn bekészíteni és mehet is a mozi! Filmre fel és jó szórakozást!
Összességében nem volt rossz, de nem igazán vágyom rá, hogy újra megnézzem. Olyan kis stréber karakter volt a nyúl, ami egy idő után idegesítő. A karakterek viszont rendben voltak.
Aranyos, vicces és tanulságos rajzfilm minden korosztály számára. Nagyon szépen kidolgozott és ötletes. A többi rajzfilmre való rejtett utalások is humorosak. Úgy gondolom, hogy nincs gyenge pontja a filmnek. A legtöbb mai mese elcsépelt és ugyanarról szól, de ez most tudott újat mutatni.
Egészen jó lett, még a sztorira se tudom mondani, hogy bugyuta, és egyszerű. Na meg az a lajhár villám, is mekkora karakter, mikor a végén száguldozott a kocsival, na azon behaltam, humorban gazdag felnőtteknek, és gyerekeknek is egyaránt csak ajánlani tudom.
Én odáig és vissza voltam tőle. Nagyon édes mese, ami a küzdelmekről szól és arról hogy merjen mindenki nagyot állmodni. Társadalmi elfogadottság és tolerancia kérdésköre is megjelenik ebben a mesében. A karakterek szépen vannak felépítve. Valamint rengeteg utalás van a mesében úgyhogy csak szemfülesen.
Egy kedves ismerősöm ajánlotta ezt a rajzfilmet anno,és nem vagyok oda kifejezetten minden mostani animációs filmért,ez mégis rendesen lekötött. Ez a tökéletes családi mese,minden korosztálynak rendes kikapcsolódást nyújt. A történet elképesztően nagyszerű,a zenét hogy ne is említsem. Számomra ez az évtized legjobb animációs filmje.
A történet, a grafika, a látvány, mind-mind elsőosztályú. Moziban néztem meg, és azt vettem észre, hogy mindenki tátott szájjal figyeli a rajzfilmet, kicsik és nagyok egyaránt. De, ha már állatok, hol maradtak a szárnyasok, a hüllők, a vízi élőlények... Több