2 év után idén folytatódik a parádés sikerű horror, magyar szinkronos előzetest kapott az év egyik legijesztőbb ígérkező filmjének ígérkező Mosolyogj 2

Megkapta első magyar szinkronos előzetesét a Mosolyogj 2 című misztikus horror, mely idén ősszel érkezik a hazai mozikba.

Magyar nyelvű előzetest kapott Parker Finn (Mosolyogj) új filmje, mely a nagysikerű 2022-es Mosolyogj folytatása. Az első film itthon is nagyot kaszált, összesen 284 millió forint értékben váltottak rá jegyet a hazai nézők.

A folytatás középpontjában egy popsztár áll, aki megmagyarázhatatlan események láncolatában találja magát, és kénytelen szembenézni a sötét múltjával, mielőtt még túl késő lenne. 

Parker Finn forgatókönyve alapján készülő alkotás főbb szerepeit Naomi Scott, Rosemarie DeWitt, Kyle Gallner, Raúl Castillo, Dylan Gelula, Lukas Gage és Peter Jacobson játszák.

A Mosolyogj 2 október 17-től látható a magyarországi mozikban, mutatjuk a magyar szinkronos előzetest idelent.

NA Mosolyogj 2  (2024)

horror | misztikus | thriller

Miközben a popsztár Skye Riley (Naomi Scott) egy új világkörüli turnéra készül, ijesztő és megmagyarázhatatlan események gyötrik. A szörnyűségek fokozódnak, és a hírnév... több»