A 2024-es év egyik legnagyobb sorozata lehet, itt az előzetes, melyben egymást érik a sztárok

Jön a Viszály 2. szezonja, az FX kiadta az antológiasorozatának új előzetesét.

A sorozat olyan sztárok főszereplésével készül, mint Calista Flockhart, Diane Lane, Naomi Watts, Chloë Sevigny, Demi Moore és Molly Ringwald, valamint ebben lesz látható a 71 évesen motorbalesetben elhunyt színész, Treat Williams utolsó alakítása is.

Williams alakítja Bill Paley-t, a CBS egykori vezetőjét és médiamágnást Laurence Leamer “Capote’s Women: A True Story of Love, Betrayal, and a Swan Song for an Era” című könyvének adaptációjában.

A minisorozat az elismert író, Truman Capote történetét és több közeli barátnőjének (ún. "hattyúk") elárulását tárja fel azzal, hogy 1975-ben az Esquire magazinban megjelentette a "La Côte Basque 1965" című leleplező írását. 

Feud: Capote Vs. The Swans című 2. évad két epizóddal debütál január 31-én, másnap pedig a Hulu oldalán is elérhető lesz. Itthon várhatóan a Disney+-on debütál majd.

dráma

A híres író, Truman Capote több női barátnőjét – akiket „hattyúinak” nevezett – hátba szúrta, amikor 1975-ben az Esquire-ben megjelentette A baszk part 1965 című... több»