Hamarosan hivatalosan is megérkezik a mozikba a John Wick harmadik része, a film azonban már most elképesztően pozitív fogadtatásban részesült.

A John Wick 2014-ben a megjelenést követően 87 százalékos értékelést, a folytatás pedig 89 százalékos értékelést tudhatott magáénak a Rotten Tomatoeson. A korábbi elemzések szerint a John Wick: 3. felvonás - Parabellum azonban a franchise korábbi részeinél is nagyobb sikert érhet el.

A film jelenleg 97 százaléknál tart, így akár a Bosszúállók: Végjáték értékelését is felülmúlhatja, a Marvel szuperprodukciója ugyanis mindössze 2 százalékot esett a premier óta.

A rendező, Chad Stahelski hónapokkal korábban elárulta, hogy Keanu Reeves számtalan ötletet nyújtott a munkálatok során, csaknem annyit, hogy a széria akár soha nem érne véget. „Imádtam ezeken filmeken dolgozni, mivel az egész nem ismer határokat. Megteremtettünk egy saját mitológiát, ha a harmadik rész sikeres lesz, talán semmi akadálya nem lehet majd annak, hogy Keanuval újra összedugjuk a fejünket”, nyilatkozta a rendező.

A John Wick 3. május 16-án megérkezik a hazai mozikba is, azt azonban egyelőre sem a stúdió, sem pedig a rendező nem erősítette meg, hogy érkeznének a továbbiakban újabb részek.