A Star Warsból igazolt új szuperhőst a Marvel!

Valószínűleg keveseknek okozunk meglepetést, de csak most vált hivatalossá, ki játssza majd Moon Kinghtot az azonos című Marvel-sorozatban.

Bár a személyiségzavaros Holdlovag népszerűsége aligha vetekednek Vasemberével vagy Pókemberével, kétségkívül egy izgalmas karakterről van szó, aki nem véletlenül kap saját sorozatot a Disney Pluson.

A korábbi hirek miatt gyakorlatilag nyílt titok volt, ki játssza majd a Holdlovagot, a Marvel csak most erősitette meg egy Twitter bejegyzésben, hogy szerepet nem más, mint Oscar Isaac (Star Wars: Skywalker kora, Ex Machina) kapta meg. Innentől fogva tehát hivatalossá vált a dolog.

A szériát a tervek szerint Magyarországon, Budapesten forgatják majd, a premierdátumot egyelőre nem jelentették be, de legkésőbb jövőre biztosan bemutatkozik majd a Disney streaming platformján.

#1
Oscar Isaac

Oscar Isaac

szül. 1979. 03. 09. (45 éves)
Guatemala
Oscar Isaac (szül. Óscar Isaac Hernández) Guatemalában született 1980. március 9-én. Édesanyja, Maria guatemalai, míg édesapja, Oscar Gonzalo Hernández kubai származású. Anyai nagyapja révén francia gyökerekkel is rendelkezik. Szigorú katolikus neveltetésben részesült. Miamiban nőtt fel, ahol gitáros-vokalistája volt a The... több»