Miközben a Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő épp befutott a platformra, a filmmel kapcsolatos sajtótájékoztatóján Zack Snyder megerősítette, hogy a Rebel Moon 3. része már készülőben van. De nem szándékozik trilógiaként lezárni a franchise-t, sőt szerinte összesen 4-6 Rebel Moon-film is lehet!

Mit lehet tudni erről a nagy volumenű tervről?

A Radio Times-nak nyilatkozva a rendező ezt mondta: "Abszolút megvan a történet (a Rebel Moon 3. részhez), minden munkát elvégeztünk. Írtunk egy treatmentet a filmhez, úgyhogy majd meglátjuk, hogyan haladunk. ... Azt hiszem, (összesen) 4 filmnek van értelme. 4 vagy 6 film, attól függően... Azt hiszem, az a kérdés, hogy minden alkalommal, amikor megcsinálunk egy ilyen filmet, kettőt csinálunk-e, vagy sem."

Snyder mindig is nyíltan beszélt arról, hogy a filmje alapjaiból "egy masszív IP-t és egy felépíthető univerzumot" remél létrehozni.

A Rebel Moon történetét a 300 társírójával, Kurt Johnstaddal közösen dolgozta ki, a forgatókönyvet pedig a páros A halottak hadserege társírójával, Shay Hattennel közösen írta.

A két film eseményei, amelyek az 1954-es A hét szamurájból merítenek ihletet, akkor indulnak be, amikor egy békés kolóniát a galaxis szélén egy Balisarius nevű zsarnoki régens seregei fenyegetnek. A telepesek kétségbeesésükben egy titokzatos múltú fiatal nőt küldenek, hogy a szomszédos bolygókon harcosokat keressen, akik segítenek nekik a harcban.

...addig is

Amíg várjuk, hogy lesz-e még film (és ha igen, mennyi), addig a franchise-t már most képregényes kiadásokkal bővítik, Snyder pedig belengette egy spin-off ötletét és egy animációs sorozat is készül a Rebel Moon univerzumában.

akció | dráma | kaland

Zack Snyder a Rebel Moon első része után visszatér az általa megálmodott sci-fi univerzumba egy epikus történettel. Kizárólag a Netflixen. több»