Idén ősszel a hazai mozikba is megérkezik Az Alkotó, amelyet már most az év egyik legnagyobb filmes szenzációjaként tartanak számon, és amelyhez frissen érkezett magyar előzetes is.

Gareth Edwards korábban már olyan nagysikerű produkciókat tett le az asztalra, mint a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet és a Godzilla, és nagyon úgy tűnik, hogy nem kevésbé epikus alkotást kívánt összehozni Az Alkotóval is.

A film történetében az emberiség ádáz harcot vív a mesterséges intelligenciával szemben, amely mögött ott áll a titokzatos Alkotó. Hogy legyőzzék a rendszert őt kell megtalálnia Joshuának és csapatának, ehhez azonban be kell hatolnia az ellenséges vonalak mögé, ahol a számos veszély mellett egy váratlan és meglepő akadályba ütköznek.

A produkció főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Allison Janney, Ken Watanabe, Gemma Chan, John David Washington, Ralph Ineson, Marc Menchaca és Michael Esper, míg a forgatókönyvet maga Gareth Edwards fejlesztette. A film a tervek szerint idén szeptemberben kerül a hazai mozikba, addig viszont érdemes ráhangolódni az előzetessel.

62 Az Alkotó  (2023)

akció | dráma | kaland | romantikus | sci-fi

Egy háborús konfliktus közepette, amelyben az emberiség a mesterséges intelligencia erői ellen harcol, Joshuát (Washington), a különleges erők tapasztalt volt ügynökét az... több»