Whoopi Goldberg meglehetősen erős üzenetet fogalmazott meg a múlt hét folyamán megjelent Barbie kapcsán.

A The View című talkshow keddi epizódjában Goldberg visszavágott a Greta Gerwig filmje körüli konzervatív felháborodásnak, többek között Ted Cruz szenátor és Ben Shapiro kritikáinak.

“Ez egy film egy babáról! Azt hittem, mindannyian boldogok lesztek. Nincsenek nemi szervei, szóval nincs benne szex” - jegyezte meg Goldberg.

Nemrégiben az Insider magazin számolt be arról, hogy Ted Cruz a filmet "kínai kommunista propagandának" minősítette, Shapiro pedig egy 69 dolláros Barbie-babát gyújtott fel tiltakozásul, mivel úgy véli, hogy a Barbie túlságosan “woke”.

Goldberg kifejtette, hogy a gyerekek nem úgy fogják látni a filmet, mint a felnőttek, mert ők csak annyit értenek, hogy ez egy film egy népszerű játékbabáról. “Ők még nem élték át azokat a dolgokat, amiket a felnőttek, a gyerekek erre csak úgy tekintenek, mint egy ‘Barbie-filmre’” - tette hozzá a színésznő.

“Annyira hihetetlen, hogy van néhány ‘jobboldali’ férfi, akiknek ilyen gondolataik vannak, mintha épp a Barbie miatt éreznék magukat kisemmizettnek” - tette hozzá Goldberg.