Ahogy már megszokhattátok, a Mafab.hu legaktívabb tagjai egész évben premier előtt láthatják a legnagyobb sikerfilmeket! Jövő héten végre megérkezik a mozikba a nyár legjobban várt filmje, a George Miller rendezésében készült Furiosa: Történet a Mad Maxből. Ha Te sem maradnál le róla, csatlakozz a Mafab.hu és a Kultik Mozihálózat közös játékához, hogy a Tiéd lehessen a 25(!) darab 2 főre szóló mozijegy a film premier előtti vetítésére!

Május 23-án érkezik a magyarországi mozikba a Mad Max: A harag útja előzményfilmje, amely kétségkívül az év egyik legnagyobb dobásának ígérkezik.

A történet szerint a világ egy végtelen, gonosz homoksivataggá vált, és ennek okát nem ismerjük. A sztori középpontjában egy fiatal lány, Furiosa áll, akit elrabolnak a Zöld Helyről és egy motoros banda vezetője, Dementus magával viszi. Ők a sivatagon át a Várat veszik célba, ahol szembe akar szállni a motoros hadúrral, Halhatlan Joe-val és annak  hadseregével. Furiosa célja, hogy életben maradjon és visszatérjen otthonába, bármibe is kerüljön. Az új film, amely a Mad Max: A harag útja eseményei előtt 45 évvel játszódik, Anya Taylor-Joy és Chris Hemsworth főszereplésével.

Hogyan kapcsolódhatsz be a játékba?

Ha van Mafab-medálod, előnyben vagy, de ha még nincs, még úgy is megvan az esélyed, ha a mai naptól számított elmúlt egy hónapban bármelyik mafabos adatlapra (legyen az film vagy sorozat) írtál legalább 1 véleményt valamiről, amit láttál, vagy írsz egyet a játék időtartama alatt!

Megéri a közösség aktív tagjának lenni, ugyanis ha van Mafab-medálod (a medál megszerzéséről itt olvashatsz bővebben), és Te sem szeretnél lemaradni a vetítésről, nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapjának fórumába (IDE KATTINTVA) május 16. 12:00 óráig kommentben megírni a ‘Játék’ szót. A gyorsaság azonban ezúttal kifizetődő, ugyanis az első 15 Mafab-medálos felhasználónk automatikusan megkapja a páros mozijegyet.

De akkor is érdemes játszanod, ha nincs medálod, ugyanis ha a határidő lejártáig nem jelentkezik 15 medálos felhasználónk, akkor a leggyorsabb nem medálos felhasználóink kapják meg a fennmaradó jegyeket. 

A nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. A vetítésre Budapesten, a Lurdy Moziban kerül sor május 23-án (csütörtök), a jegyeket az aznapi vítések bármelyikére beválthatod.

Sok szerencsét kívánunk!

FRISSÍTVE: Köszönöjük, hogy ennyien velünk tartottatok, és gratulálunk a nyerteseknek. A pénteki nap folyamán emailben megírjuk a részleket.

fankbringa, jakedave, Elektra Csábiné, Zsuzsi, PolgarBalint, Emmersson, erahurka, kabel, Yosihiro, Majorkas, drg0602, vazso, MittuDomain, L.Regina, Strausz Odett, theproman5, Schumy1, simonjanosbalint, Lóri Ádámcsik, ospir, x3DGime, Patkós, CsakEgyCsajszi, zsizeb, Smogman, Anonym400014

akció | kaland | sci-fi | thriller

Amikor a világ véget ér, a fiatal Furiosát (Anya Taylor-Joy) elrabolják szülőhelyéről, és egy nagy motoros horda kezébe kerül, amelyet a hadúr Dementus vezet. A pusztaságon... több»