A Black Adam ezen a héten kerül a mozikba, de a kívánt PG-13-as besorolás elérése érdekében a felvételek jó része a vágószobában kötött ki. 

Dwayne Johnson játssza a címszerepet a DC Comics univerzumának legújabb darabjában. Black Adam egy 5000 éves egyiptomi, akit évezredekig börtönben tartottak romlott cselekedetei miatt, miután szuperképességeket kapott az istenektől. Amikor azonban kiszabadul a börtönből, bűnözőket kezd elfogni, majd kivégezni őket...

A Collidernek adott interjúban Beau Flynn és Hiram Garcia producerek elmondták, milyen kötéltáncot jártak be, hogy hűek maradjanak a karakterhez, de olyan filmet készítsenek, amire a rajongók többsége a premier napján jegyet vált. A rajongók azonban mindent látni akarnak, és a közösségi médiát is megtöltötték kérésükkel.

"Az egyik dolog, amiről ismert, az az agressziója és az erőszakossága, és egy olyan Black Adam-filmet csinálni, amiben ez nincs benne, egyszerűen nem lett volna hiteles. Úgyhogy mindig is azzal a tudattal vágtunk bele, hogy olyan messzire megyünk, amennyire csak tudunk.

A vezetők szerint az eredeti változatban Black Adam akár 10 különböző embert is erőszakosan megölt volna, és R-besorolást kapott. De miután tárgyaltak az Amerikai Filmszövetséggel, az áldozatok számát ötre csökkentették. A producerek elárulták, hogy csak 'talán négy-öt héttel ezelőtt' kapták meg a végső jóváhagyást a PG-13-as besoroláshoz. Úgy vélik, a rajongótábor elégedett lesz azzal, ami végül a végső változatba került. 

'Van néhány nagyszerű pillanat, amikor Black Adam a lendkerekes üldözési jelenetben elejti a banda egyik katonáját - mondta Flynn - Aztán ott van az a nagyszerű pillanat, amikor a teherautó átpattan a holttesten. De ezek azok a pillanatok, amelyekre szükséged van, és amelyekre emlékszel ezekben a filmekben, érted, mire gondolok? Nem mehetsz biztosra, és bele kell vágnod. És azt hiszem, négy vagy öt ilyen pillanatunk van. Egyszer volt vagy tíz, és sikerült kompromisszumot kötnünk az MPA-val."

Flynn és Garcia utaltak arra, hogy az MPAA kedvéért kihagyott gyilkosságok visszakerülhetnek a filmbe, amikor az otthoni forgalmazásba kerül. Flynn szerint: "Lesz néhány funkció, amikor megjelenik a hazai videón és a streaming csatornákon. Lesz néhány klassz elem arra is, de erről még beszélünk". 

A rajongók azonban követelik a teljes hosszúságú változat kiadását, amelyben minden erőszakos cselekmény benne van. Az egyik rajongó még egy címet is javasolt a bővített változatnak: Black Adam: The Unhinged Cut. #LOL