Csak ma 6(!) kihagyhatatlan film és sorozat került fel streamingre, mutatjuk (Netflix, Max)

A hétvégére a MAX és a Netflix is belehúzott, olyan filmek jönnek, mint a Michael Caine főszereplésével készült A nagy menekülő vagy az #akárMégJóIsLehet típusú vígjáték, a Családi affér.

Utóbbiban Nicole Kidman szeret bele Zac Efronba, ami azért ma már, hogy Efron bőven kinőtte kisfiús báját, nem annyira éri el az ingerküszöböt, viszont egy egész fontos témát taglal és, ha szerencsénk van, akkor a vígjátéki elemek mellett kaphatunk egy szép és érzékeny történetet. Ez utóbb már A rólad alkotott képben is egészen jól sikerült az alkotóknak - bár erről természetesen megoszlanak a vélemények.

A Netflixen két valóságshow is jön, egy visszatérő és egy debütáló, valamint egy igazi érdekesség, ami szintén fontos és keveset érintett témát mutat be, jön az Ólótüré: Az utazás, az afrikai embercsempészetről készült film (Oloture) folytatása.

Ha van előfizetésetek a szolgáltatókhoz, elég csak a kiválasztott műsor mafab adatlapjára mennetek, legörgetni a "Hol nézheted" fülig, kattintani az ott elhelyezett streaming ikonra és már mehet is a lejátszás.

Jó szórakozást!

#6

dráma

Netflix

Egy fiatal újságírónő, aki titokban szexmunkásként dolgozik Nigériában, és a korrupciót akarja leleplezni, az életéért küzd, miközben utat tör magának Európába. több»

A Netflix műsorán. A 2019-es film folytatása a Netflixen. A folytatás friss trailerében Oloture (Sharon Ooja) titkos újságíróként folytatja útját, hogy leleplezzen egy emberkereskedelemmel foglalkozó szindikátust, amelynek kapcsolatai Nyugat-Afrikától Európáig nyúlnak. Ám minél mélyebbre hatol a rétegekben és a nyomozásban, annál inkább elvágják a forrásaitól. Útja a túlélésért vívott harccá válik, miközben utat tör magának Európába.
#5

dráma | krimi | thriller

Mozikban | Cinego | Max | Telekom TVGO | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Ebben a pszichológiai krimiben, amely a rangos cannes-i filmfesztiválon elnyerte az Arany Pálmát, Sandra látszólag festői élete úgy omlik össze, mint egy kártyavár. A befutott... több»

A MAX műsorán. A 2023-as francia jogi dráma főszerepében Sandra Hüller egy írónőt alakít, aki megpróbálja bebizonyítani ártatlanságát férje halálában. A filmet 2023. május 21-én mutatták be a 76. Cannes-i Filmfesztiválon, ahol elnyerte az Arany Pálmát és a Pálma Kutyája díjat, valamint versenyben volt a Queer Pálmáért. A filmet a kritikusok elismeréssel fogadták. 282 kritika alapján 96 százalékos értékeléssel rendelkezik a Rotten Tomatoes-on, ahol a konszenzus így szól: "A családi drámában lehorgonyzott, okos, szolidan kidolgozott eljárási cselekmény. Sandra Hüllert és a rendező/társ-forgatókönyvíró Justine Triet a legjobb teljesítményt nyújtják".
#4

dráma

Max

Bernard Jordan megszökik az idősek otthonából, hogy részt vegyen a franciaországi D-nap partraszállás 70. évfordulóján. több»

A MAX műsorán. A nagy szökevény egy 2023-as életrajzi dráma Oliver Parker rendezésében, Michael Caine és Glenda Jackson főszereplésével. A film Bernard Jordan 89 éves brit második világháborús királyi haditengerészeti veterán igaz története alapján készült, aki "megszökött" az idősek otthonából, hogy részt vegyen a D-nap 70. évfordulójára rendezett franciaországi megemlékezéseken 2014 júniusában. A Rotten Tomatoes-on a film 96 százalékos értékelést kapott, az oldal konszenzusa pedig így szól: "Édes, de nem vált át szentimentálisba, Michael Caine és Glenda Jackson kiváló alakításainak köszönhetően pedig még nagyobb visszhangra tesz szert".
#3

kaland | misztikus

Netflix

A második évadban új játékosok csoportjával ismerkedhetünk meg, szurkolhatuk nekik, és bízhatunk benne, hogy kedvencünk viszi haza a főnyereményt. több»


Szereplők: Ari Shapiro
A tégla egy kiszámíthatatlan, nagy tétekkel teli versenysorozat, amelynek Ari Shapiro újságíró a házigazdája. Ebben a változatban tizenkét játékos dolgozik együtt kihívásokban, hogy pénzt gyűjtsenek egy edénybe, amelyet a végén csak egyikük nyerhet meg. A játékosok között van egy személy, akit titokban "a téglának" neveznek ki, és akinek az a feladata, hogy szabotálja a csoport pénzszerzési erőfeszítéseit. A végén az egyik játékos felülkerekedik, leleplezi a téglát és a nyereménnyel távozik.
#2

valóságshow

Netflix

Az ingatlanmogul Ryan Serhant New York egyik legnagyobb cégét vezeti, és a legdrágább ingtatlanok kezelése közben ügynökeit a csúcsra hajtja. több»


Szereplők: Ryan Serhant
A Netflix új valóságshow-sorozatában bepillantást nyerhetünk a New York-i ingatlanpiac csillogó, adrenalinnal és nagy tétekkel teli univerzumába. A világhírű bróker és vezérigazgató Ryan Serhant semmi sem állítja meg, miközben felépíti brókercégét, és a város legexkluzívabb luxusingatlanjaira vadászik. És nincs egyedül: egy ambiciózus ügynökhadsereget vezet, amelynek célja, hogy az övék legyen a világ első számú brókercége.
#1

48 Családi affér  (2024)

(1) (1)

romantikus | vígjáték

Netflix

Egy váratlan románc komikus következményekkel jár egy fiatal nő, az anyja és a főnöke számára, akik a szerelem, a szex és az identitás bonyodalmaival küzdenek. több»

Előfordult már, hogy besétáltál egy rokonodhoz egy intim pillanatban, és azt kívántad, bárcsak ne tetted volna? Képzeld el, hogy az édesanyád (Nicole Kidman) ... a volt főnököddel (Zac Efron). Egy meglepő románc komikus következményekkel jár egy fiatal nő, az édesanyja és filmsztár főnöke számára, miközben szembesülnek a szerelem, a szex és az identitás bonyodalmaival.