Június 4-én két epizóddal mutatkozott be a Disney+ új Star Wars-sorozata, a Star Wars: Az akolitus, amely az első napon 4,8 millió nézőt vonzott, és ezzel az idei év legnagyobb sorozatpremierje lett platformon.

Bár a Disney+ általában nem közöl egynapos nézettségi adatokat, ez a teljesítmény bizakodásra adhat okot a sorozat jövőjét illetően. Összehasonlításképpen, az Ahsoka 14 millió megtekintést ért az első öt napban. Ráadásul a kritikusok körében is remekül teljesít, a RottenTomatoes-on jelenleg is 92%-on áll.

A Lesley Headland által készített Az akolitus egy krimi-thriller, amely a Nagy Köztársaság korszakának utolsó napjaiban játszódik, és amelyben egy volt padawan és Jedi-mestere baljós erők után nyomoznak.

A szereplőgárdát olyan sztárok színesítik, mint Amandla StenbergLee Jung-jaeManny JacintoJodie Turner-SmithDafne Keen, Rebecca Henderson, Charlie Barnett, Dean-Charles Chapman és Carrie-Anne Moss.

Ha még nem kezdted el a sorozatot, a mafabos adatlapról a Disney+ logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | dráma | kaland | sci-fi | thriller

A sorozat a Csillagok háborúja világába kalauzolja a nézőt, azokba az időkbe, amikor a Galaktikus Köztársaság a végnapjait élte. Figyelemmel kísérhetjük az árnyékokban... több»