Elhunyt Barbara Rush, Golden Globe-díjas színésznő

97 éves korában elhunyt Barbara Rush színésznő.

Halálának hírét lánya, a Fox News Channel tudósítója, Claudia Cowan közölte a nyilvánossággal. “Csodálatos édesanyám ma este 5:28-kor békésen elhunyt. Ma reggel vele voltam, és tudom, hogy várta, hogy biztonságban hazatérjek. Sokat elmond róla, hogy húsvétra eset, hogy eltávozott, mivel ez volt az egyik kedvenc ünnepe, és most természetesen a húsvétnak mélyebb jelentősége lesz számomra és a családom számára” - olvasható a közleményben.

Barbara Rush első egyik legismertebb alakítása az 1957-ben megjelent Földön kívüli jövevényekben látható, amely alakításért megkapta Az év női színész felfedezettje Golden Globe-díjat.

A következő években olyan produkciókban szerepelt, mint a Falworth sötét pajzsa, Oroszlánkölykök és a Robin és a hét gengszter. Mindemellett színpadi művekben is szerepet vállalt, 1989-ben az Acélmagnóliákban hozta az egyik legismertebb alakítását.

További ismert televíziós szerepei a Gyilkos sorok, Knight Rider, Magnum,Szerelemhajó és a Hetedik mennyország című sorozatokban láthatók.

A színésznőt gyermekeik,  Claudia Cowan és Jeffrey Hunter gyászolják. Nyugodjon békében!

Hírességek, akiket 2024-ben veszített el a világ