75 Aquaman  (2018)

Az utóbbi hetekben rendre beszámoltunk Johnny Depp és Amber Heard válóperéről, az ügy számos fordulatot vett az elmúlt időszakban, amely egyre csak kibogozhatatlanabbá vált.

Ettől függetlenül a mozirajongók egy része továbbra is kitart amellett, hogy a Warnernek menesztenie kellene Heardöt az Aquaman 2-től, amellyel kapcsolatban petíciót is indítottak, és amely közel 375 ezer aláírónál tart jelenleg. A tiltakozás félmillió aláírást tűzött ki célul, ám egyelőre a stúdió nem reagált a követelésekre, mindezek mellett pedig sokan az is követelték, hogy L’Oréal kozmetikai vállalat vonja vissza a színésznőt szerepeltető promociós anyagait.

Bár kétséges,  hogy mindezekből bármi is megvalósuljon, tekintve, hogy az utóbbi vállalat kiáll Heard mellett, a rajongók már ennél is továbbmentek a napokban, hiszen elindult egy újabb petíció, amelyben egyenesen Emilia Clarke-ot szeretnék látni Meraként az Aquaman 2-ben. Sokak számára valószínűleg csábító lenne egy ilyen szereposztás, hiszen a főszerepet alakító Jason Momoa már korábban dolgoztak együtt az HBO legsikeresebb sorozatában, a Trónok harcában.

A film előkészületei jelenleg is zajlanak, így egyelőre jócskán van ideje lépnie a stúdiónak mielőtt a tényleges munkálatos megkezdődnének, mindenesetre az Aquaman folyatása 2022. december 14-én érkezik a mozikba.