Közeleg a filmpremier, új magyar szinkronos előzetest kapott a Ferrari, melyet heteken belül a hazai mozikban is láthatunk.

Befutott Michael Mann (Szemtől szemben) rendezésében készülő, hamarosan a hazai mozikba is megérkező Ferrari magyar előzetese, mely alapján Adam Driver bőven számolhat azzal, hogy ott lesz a jövő évi Oscar-gálán.

A történet szerint 1957 nyarán a Formula 1 szárnyal, de Enzo Ferrari, az egykori pilóta nehéz időket él meg. Tíz évvel ezelőtt feleségével, Laurával alapított gyára csőd szélén áll. Házasságukat megviselte fiuk, Dino nemrégiben bekövetkezett halála, és Ferrarinak nehezen fogadja el a Lina Larditól született másik fiát, Pierót. Szenvedélye a versenyzés és a győzelem iránt további kihívások elé állítja őket, amikor elindul az Olaszországon átívelő ezer mérföldes Mille Miglia versenyen.

A produkció főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Adam Driver, Penélope Cruz, Shailene Woodley, Patrick Dempsey, Jack O'Connell, Sarah Gadon és Valentina Bellè.

A film idén december 28-tól látható a magyarországi mozikban. Mutatjuk a friss előzetest idelent.