Epikus gladiátoros filmmel jön A függetlenség napja rendezője, itt a Those about to Die beharangozó előzetese

Epikus gladiátorsztorival jelentkezik A függetlenség napja rendezője, Roland Emmerich, a Those About to Die ráadásul Anthony Hopkins főszereplésével készült, amely premierdátumot és rövid előzetest is kapott.

A Daniel P. Mannix azonos című regénye alapján készült sorozatban Hopkins Vaspasianus császárt alakítja. A Római Birodalom fénykorában játszódó cselekmény a gladiátorküzdelmek kegyetlen és korrupt világát eleveníti fel. A történet hősei egy hatalmi gépezet kellős közepén próbálnak meg túlélni csak azért, hogy a nép megkaphassa azt, amire vágyik: a vért és a szórakozást.

Hopkins mellett a sorozat további főszerepébenben érkezik Iwan Rheon, Sara Martins, Tom Hughes, Jojo Macari, Moe Hashim, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Rupert Penry-Jones, Gabriella Pession, Dimitri Leonidas, Emilio Sakraya,David Wurawa, Pepe Barroso, Gonçalo Almeida,Eneko Sagardoy és Romana Maggiora Vergano.

akció | dráma

A sorozat a Római Birodalom egy olyan oldalát tárja fel, amelyről eddig még soha nem esett szó – a tömegek szórakoztatásának mocskos üzletét, amely a népnek azt adja, amit a... több»