Erre a 8 új sorozatra és évadra érdemes lesz rákattannod jövő héten (április 22-28, 2024)

Jövő héten is rápörög a streaming világa a sorozatokra. Mi most nyolcat hoztunk nektek, amelyek mind jövő héten fognak debütálni a Netflix, az AppleTV+, az HBO Max, a Disney+, a SkyShowtime vagy épp az Amazon Prime kínálatában. Ezúttal több lesz az új évad, hiszen folytatódik a Vilma, A nagy sorshúzás és az Ők is.

Az Ők - 2. évadjának középpontjában Dawn Reeve, a Los Angeles-i rendőrség gyilkossági nyomozója áll, akit egy új ügyre osztanak be: egy nevelőotthonban élő anya hátborzongató gyilkosságára, amely még a legkeményebb nyomozókat is megrázza.

Az Asunta-ügy egy dokumentumsorozat lesz, amely Asunta Basterra meggyilkolásának történetét tárja fel. Ezzel szemben a Halott Fiúk Nyomozóiroda már egy krimi-vígjáték, amelyben két fiú úgy dönt, hogy a túlvilág helyett inkább maradnak itt és természetfeletti eseteket oldanak meg.

Eléggé megosztotta a népet a Vilma első évada, de most itt a Vilma - 2. évad! A Scooby-Doo rajzfilmek okostojás karaktere ezúttal Cogburn seriff meggyilkolásának esetét fogja megoldani. A nagy sorshúzás - 2. évad is egy vígjátéknak ígérkezik, amelyben egy csendes kisváros életét egy titokzatos jósgép bolygatja meg.

A Brigantik már egy kalandsorozat, amelyben a XIX. század közepén Dél-Olaszországban egy menekülésre kényszerített nő kötelességtudó feleségből egy banditákból álló csoport könyörtelen vezetőjévé válik. A drámák sorát fogja bővíteni Az alma nem esik messze. Delaneyék kívülről nézve irigylésre méltóan elégedett családnak tűnnek, de amikor Joy eltűnik, és a gyerekei kénytelenek friss, ijedt szemmel újra megvizsgálni szüleik házasságát és a családjuk történetét.

A végére egy természetfilm-sorozat maradt, méghozzá a tenger fenekéről: A polipok titkai nyolc különböző polipfaj életét tárja elénk, csodálatos felvételek és a legújabb kutatási eredmények segítségével bemutatva.

#8

dokumentum | kaland

Disney+

A polipok olyanok, mint a földönkívüliek: három szív, kék vér és a képesség, hogy a szemgolyójukhoz hasonló méretű helyeken átpréseljék magukat. A polipok titkai sokkal... több»


Szereplők: Paul Rudd, Alex Schnell
A tengerek mélyén egy lenyűgöző élőlény éli mozgalmas hétköznapjait… A sorozat nyolc különböző polipfaj életét tárja elénk, csodálatos felvételek és a legújabb kutatási eredmények segítségével bemutatva, hogy a siker érdekében miként tanulnak, alkalmazkodnak és kooperálnak ezek a rendkívüli állatok. Természetesen sok még a tisztáznivaló a polipokkal kapcsolatban, az azonban már most látszik, hogy valamennyi példányuk külön egyéniség – és hogy aligha létezik náluk különbözőbb állat az embernél. De akkor miért emlékeztetnek mégis annyira ránk? Premier április 22-én a Disney+-on.
#7

dráma

SkyShowtime

Delaneyék kívülről nézve irigylésre méltóan elégedett családnak tűnnek. Az egykori teniszedzők, Joy és Stan négy felnőtt gyermek szülei. De sajnos Joy eltűnik, és a... több»

Delaneyék kívülről nézve irigylésre méltóan elégedett családnak tűnnek. Az egykori teniszedzők, Joy és Stan négy felnőtt gyermek szülei. De sajnos Joy eltűnik, és a gyerekei kénytelenek friss, ijedt szemmel újra megvizsgálni szüleik házasságát és a családjuk történetét. Premier április 23-án a SkyShowtime-on.
#6

59 Brigantik  (2024)

dráma | kaland | történelmi

Netflix

A 19. század közepén Dél-Olaszországban egy menekülésre kényszerített nő kötelességtudó feleségből egy banditákból álló csoport könyörtelen vezetőjévé válik. több»

Dél-Olaszország, két évvel Olaszország egyesítése után: egy nő, aki kénytelen elmenekülni a falujából, csatlakozik egy bizonyos rablóbandához, és az egyik legkegyetlenebb vezetőjük lesz. De nem ő az egyetlen, aki ezt az életet választja, és hamarosan kapcsolatba kerül más hozzá hasonló nőkkel. A déli arany visszaszerzése és a parasztok reményének visszaadása érdekében a különböző rablóbandáknak nem lesz más választásuk, mint összefogni a közös ellenség ellen. Brigádok az állam ellen, de rablók a rablók ellen is, egy olyan harcban, amelyben az elnyomók legyőzéséhez még az emberségét is hajlandónak kell lenni feláldozni. A sűrű erdők, a hatalmas tisztások és a kietlen tájak pontos képrendszert teremtenek, amelyben a szereplők bensőséges kapcsolatba kerülnek a vadonnal, annak szerves részévé válnak. A civilizáció peremére szorítva, és arra kényszerítve, hogy vadállatként éljenek, hogy ellenséges helyeken túléljenek, ez a környezet örökre megváltoztatja őket, és előhozza sötétebb, primitívebb oldalukat. Kicsit Robin Hood, kicsit kalózok, a banditák főhősei gazdagságra és hatalomra tesznek szert, hogy leváltsák az államot. Megszületik az erőszakos bűnözés, ahol a túlélés egyetlen lehetősége, ha gátlástalan törvényen kívüliekké válnak. Premier április 23-án a Netflixen.
#5

dráma | misztikus | sci-fi | vígjáték

Apple TV+

A Morpho gép felkészíti Deerfield lakóit a titokzatos „következő szakaszra”. Ahogy mindenki elmerül feltételezéseiben azt illetően, mi következik, új kapcsolatok alakulnak... több»

A Morpho gép felkészíti Deerfield lakóit a titokzatos „következő szakaszra”. Ahogy mindenki elmerül feltételezéseiben azt illetően, mi következik, új kapcsolatok alakulnak ki, és új kérdések merülnek fel. Premier április 24-én az AppleTV+-on.
#4

animáció | kaland | vígjáték

HBO Max

A második évad cselekménye Cogburn seriff (Stephen Root) rejtélyes gyilkosságának megoldása, ami az első évad végén következett be. több»

Vilma, a Scooby-Doo és csapata kalandjaiból ismert szereplő háttértörténetét és múltját ismerhetjük meg a sorozatból. A második évad cselekménye Cogburn seriff (Stephen Root) rejtélyes gyilkosságának megoldása, ami az első évad végén következett be. Premier április 25-én az HBO Maxon.
#3

akció | kaland | vígjáték

Netflix

Charles Rowland és Edwin Paine úgy döntöttek, hogy nem lépnek a túlvilágra, hanem a földön maradnak, és természetfeletti dolgokkal kapcsolatos bűncselekmények után nyomoznak. több»

Ismerd meg Edwin Payne-t (George Rexstrew) és Charles Rowlandet (Jayden Revri), "az agyat" és "az erőt" a Dead Boy Detectives ügynökség mögött. Az évtizedekkel később született tinédzserek, akik csak a halálban találnak egymásra, Edwin és Charles a legjobb barátok és szellemek... akik rejtélyeket oldanak meg. Bármit megtesznek, hogy összetartsanak - beleértve a gonosz boszorkányok, a pokol és maga a halál elől való menekülést is. Egy Crystal nevű tisztánlátó (Kassius Nelson) és barátja, Niko (Yuyu Kitamura) segítségével képesek megfejteni a halandók birodalmának legrejtélyesebb paranormális ügyeit. Premier április 25-én a Netflixen.
#2

33 Az Asunta-ügy  (2024)

(2)

dráma | életrajzi | krimi

Netflix

A dokumentumfilm Asunta Basterra meggyilkolásának történetét tárja fel, ami 2013-ban sokkolta Spanyolországot és a világot. több»

2013. szeptember 21-én Rosario Porto és Alfonso Basterra bejelentik lányuk, Asunta eltűnését, akinek holttestét órákkal később találják meg egy Santiago de Compostela melletti út mellett. A rendőrségi nyomozás hamarosan olyan bizonyítékokat tár fel, amelyek Rosario és Alfonso lehetséges tettesekre utalnak. A hír megrázza a várost, sőt az országot is. Mi vezethet két szülőt arra, hogy véget vessenek lányuk életének? Mi rejtőzik a tökéletes családi kép mögött? Premier április 26-án a Netflixen.
#1

dráma | horror | thriller

Amazon Prime Video

A történet középpontjában Dawn Reeve, a Los Angeles-i rendőrség gyilkossági nyomozója áll, akit egy új ügyre osztanak be: egy nevelőotthonban élő anya hátborzongató... több»

A történet középpontjában Dawn Reeve, a Los Angeles-i rendőrség gyilkossági nyomozója áll, akit egy új ügyre osztanak be: egy nevelőotthonban élő anya hátborzongató gyilkosságára, amely még a legkeményebb nyomozókat is megrázza. A Los Angelesben zajló viharos időkben, a káosz borotvaélen táncoló városban Dawn eltökélt szándéka, hogy megállítsa a gyilkost. Ám ahogy egyre közelebb kerül az igazsághoz, valami baljós és gonosz dolog keríti hatalmába őt és a családját... Premier április 25-én az Amazon Prime-on.