Ez MOST a 10 legnépszerűbb film a magyar nézők körében (44. hét, 2023)

Ahogy szerdánként megmutatjuk nektek, hogy globálisan mikre vannak rákattanva a Netflix előfizetői, úgy megszokhattátok már, hogy csütörtökönként a saját portánkon nézünk picit körül. Így teszünk most is, a saját oldalunk látogatottsági adataira alapozva készítettünk nektek egy tízes toplistát azokról a filmekről, amelyekre a leginkább kíváncsiak a hazai mozirajongók.

#10

67 Cicaverzum  (2023)

(3) (1)

dráma | romantikus | vígjáték

Fáni, a fiatal nő nehezen találja párját. A lány teljesen lemondott arról, hogy valaha is szerelmes lehet még, egy nap viszont egy fekete macska kezd el neki udvarolni. Fáni sikeres... több»

A Cicaverzum egy harminc éves lányról, Fániról szól, aki a múltja miatt már rég lemondott a szerelemről, ám egy napon elkezd neki udvarolni egy fekete macska. Fáni sikeres építész, de szíve mélyén megmaradt kislánynak, így bedől a macsó Macskának, annak ellenére, hogy a kandúr hangját csakis ő hallja. A szokatlan románc egyre különösebb fordulatokat vesz, mígnem Fáni a nárcisztikus Macska miatt olyan mélyre kerül, hogy majdnem mindent elveszít, ami addig fontos volt neki. De mit szól ehhez Mihály, a macska sármos gazdája? Már nézhető a mozikban.
#9

78 Gran Turismo  (2023)

(22) (3)

akció | dráma | kaland

HBO Max | Telekom TVGO | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

Egy tizenéves "Gran Turismo" játékos játéktudásával megnyerte a Nissan versenyek sorozatát, és már jó úton halad afelé, hogy igazi profi autóversenyzővé váljon. A... több»

A legőrültebb álmok is valóra válhatnak. Annak, aki elég vakmerő, elég gyors – és elég szerencsés. Jann az autóversenyek mámorában él. Csak a pálya létezik a számára. A reflexei, a bátorsága, az ereje mind alkalmassá teszi rá, hogy ő legyen a bajnok – otthon. Ugyanis ő a Gran Turismo játékban szorítja a kormányt. De padlóig nyomja a gázt, és átverekszi magát egy másik pályára: egy valódira. Megnyer egy sor versenyt, és kiválasztják: egy igazi csapat igazi menedzsere igazi autóba ülteti, igazi pályára küldi, és Jann-nak attól kezdve az igazi életét kell kockáztatni azért, hogy nyerjen. Valóra válhat élete legnagyobb álma: és ő bármit feláldoz azért, hogy profi autóversenyző legyen belőle. Már nézhető a TelekomTVGO-n.
#8

75 Eltűnt  (2023)

(11) (3)

dráma | thriller

HBO Max | Telekom TVGO

Miután édesanyja (Nia Long) eltűnik, miközben új barátjával Kolumbiában nyaral, June (Storm Reid) úgy érzi, hogy a bürokratikusan működő hatóságok semmit sem tesznek az... több»

Mit tehet egy kamaszlány, ha az anyja nem jön haza dél-amerikai nyaralásából? Azt, amit minden kamasz tenne: ha utána menni nem is tud, a neten kezd keresni. És az legalább olyan izgalmas és veszélyes terep, mint a valóságos élet. Grace az anyja nyomában járva egyre mélyebbre merül a net sötét bugyraiba, és egyre furcsább, meglepőbb és riasztóbb tényekre talál. Lassacskán el kell fogadnia, hogy körülötte senki sem az, akinek hitte, senki sem azt mondta eddig, ami a valóság, és az anyja sem az a kedves, visszafogott háziasszony, aminek ő gondolta. A net mindent megőriz. És Grace számítógépének képernyőjén sorra lelepleződnek a titkok – míg végül már a lány sem érezheti magát biztonságban… Már nézhető az HBO Maxon.
#7

horror

SkyShowtime (2024.05.17.) | Telekom TVGO

Ez év őszén lesz 50 éve, hogy bemutatták a filmtörténet egyik legijesztőbb horrorfilmjét, amely világszerte sokkolta a közönséget. Idén októberben egy új rész történet... több»

Mióta 12 évvel ezelőtt egy haiti földrengésben meghalt a terhes felesége, Victor Fielding egyedül neveli a lányát, Angelát. Ám amikor Angela és barátnője, Katherine eltűnnek az erdőben és csak három nap múlva kerülnek elő, úgy, hogy semmi emlékük sincs arról, mi történt velük, ez olyan események láncolatát indítja be, amelyek arra kényszerítik Victort, hogy szembesüljön a gonosszal, és rémületében és kétségbeesésében megkeresi az egyetlen élő embert, aki tanúja volt ilyesminek korábban: Chris MacNeilt. Már nézhető a mozikban.
#6

65 Vén csókák  (2023)

(14) (1)

vígjáték

Netflix

Amikor három legjobb barát eladja a cégét egy fiatal vállalkozónak, azon kapják magukat, hogy nem tudnak lépést tartani a korral. Próbálnak eligazodni a változó világ... több»

Négy korosodó fickó, akik épp eladták évtizedek óta maguk által futtatott cégüket egy huszonéves újgazdag kölyöknek, hirtelen rájön, hogy elszaladt felettük az idő. Egy szót sem értenek abból, ami a világban körülöttük zajlik, ami komolyan próbára teszi a türelmüket és az alkalmazkodóképességüket. Márpedig mindkettőre szükségük lesz, ha meg akarják találni a helyüket ebben az új világban. Már nézhető a Netflixen.
#5

horror

Telekom TVGO

Ki tudsz bírni öt éjszakát? A rémisztő horrorjátékjelenség hátborzongató filmes élménnyé alakul át a Blumhouse, a M3GAN, a Fekete telefon és A láthatatlan ember mögött... több»

Túl tudsz élni öt éjszakát? A film egy zaklatott éjjeliőrt követ, aki dolgozni kezd a Freddy Fazbear’s Pizzánál. Miközben az első éjszakáját tölti az új munkahelyén, ráébred, hogy az éjszakai műszakot Freddy’snél nem lesz olyan könnyű túlélni. Mától a mozikban.
#4

58 A halál nővére  (2023)

(9)

horror | misztikus

Netflix

Narcisa, a természetfeletti képességekkel rendelkező novícia apáca egy iskolába kerül, hogy fiatal lányokat tanítson. A film a 2017-es Verónica előzményeit meséli el. több»

Az 1940-es években játszódó spanyol horror Narcisa apácáról szól, aki egy mindentől távol eső zárdába kerül, hogy ott fiatal lányokat tanítson irodalomra és természettudományra. De a zárdában nem minden az, aminek látszik, valami nagyon nem stimmel Narcisa körül. A 2017-es Veronica előzményfilmje már nézhető a Netflixen.
#3

dráma | misztikus | romantikus

Netflix

Babi rájön, hogy partnere elárulta őt, és úgy dönt, hogy új kalandba kezd. Találkozik Marcoval, akivel izzik közöttük a levegő. több»

Babi rájön, hogy partnere elárulta őt, és úgy dönt, hogy új kalandba kezd. Találkozik Marcoval, akivel izzik közöttük a levegő. Már nézhető a Netflixen.
#2

72 Megfojtott virágok  (2023)

(31) (5)

dráma | krimi | misztikus | thriller | történelmi | western

Apple TV+

Az USA az 1920-as években. Oklahoma államban, az Osage Nemzet területén rengeteg olajat találtak, ami az ott élő indiánokat nagyon gazdaggá tette. De a fehér telepesek is a fekete... több»

A David Grann nagysikerű bestsellere alapján készült „Megfojtott virágok” az 1920-as évek Oklahomájában játszódik, és az olajból meggazdagodott oszázs indián nemzet tagjainak sorozatos meggyilkolását meséli el; egy sor olyan brutális bűneset krónikája, mely az amerikai bűnüldözés legsötétebb fejezete volt. Már nézhető a mozikban.
#1

72 A fájdalom ügynökei  (2023)

(9) (2)

dráma | krimi

Netflix

Liza jobb életet szeretne teremteni magának és lányának, ezért munkát vállal egy csőd szélén álló gyógyszergyártónál. Liza bátorsága katapultálja a céget és őt is a... több»

Liza jobb életet szeretne teremteni magának és lányának, ezért munkát vállal egy csőd szélén álló gyógyszergyártónál. Liza bátorsága katapultálja a céget és őt is a nagybetűs életbe, nem is sejtve, hogy hamarosan egy bűnügyi összeesküvés kellős közepébe kerül. Már nézhető a Netflixen.