Hatodszor is lecsap a halál, több mint 10 év után jön kultikus horror franchise folytatása

Több mint tíz éve várják már ezt a hírt a horrorfilmek rajongói. 5 epizód után újabb résszel bővül a nagysikerű franchise.

A Végső állomás franchise, amely eredetileg 2000 és 2011 között öt filmmel gazdagította a horror műfaját, egy hatodik visszatér. 

A folytatást már 2019 óta tervezik, a munkálatok a folyamatban lévő hollywoodi sztrájk befejezése után lépnek majd előre. 

Az alkotó, Jeffrey Reddick a Collidernek adott interjúban megerősítette a terveket, és elmondta, hogy a készülő film eltér majd a bevált formulától, és visszatérést ígér a gyökerekhez. 

A forgatókönyvet az új Sikoly-filmekből ismert Guy Busick írja majd, míg a rendezői feladatokat Zach Lipovsky és Adam B. Stein látja el. 

Emlékeztetőül, a franchise eddig 665 millió dollárt hozott világszerte az öt részből. Hogy mikor érkezik majd a hatodik rész, arról egyelőre nincsenek pontos információk.

A Végső állomás 5. a napokban többször is adásba kerül a tévében, de vagy nagyon korán kell kelni hozzá, vagy hajnalban feküdni.

horror

A sors ismét lecsap, a halált ezúttal sem lehet kikerülni. Hiába menti meg a férfi a munkások életét váratlan látomásának köszönhetően, a halál nem pihen, és minden áron... több»