Ingyen nézheted a Lionsgate sikerfilmjeit: John Wick, Az éhezők viadala és mások!

Úgy tűnik, hogy a Lionsgate is online elérhetővé teszi néhány filmjét a napokban, a stúdió azonban nem csupán szórakoztatni kívánja mindezzel azokat, akik otthon maradtak, hanem komoly jótékonysági törekvései is vannak.

Lionsgate Live! Címmel indul filmes maraton április 17-től, amely a YouTube-on és a Fandango portálon lesz elérhető. A stúdió négy filmet elérhetővé május 8-ig bezárólag. A porgramsorozat házigazdája pedig nem más, mint Jamie Lee Curtis lesz majd.

Az így befolyt összeget a Lionsgate a Will Rogers Motion Picture Pioneers Foundation nevű alapítványnak ajánlja fel, amellyel a filmszakmában munka nélkül maradt dolgozókat kívánja megsegíteni.

“Nincs jobb annál, mint moziban megnézni egy filmet a barátainkkal, ez pedig egy esély lehet arra, hogy egy kicsit felevenítsük ezt a varázst. Ugyanakkor arra is jó esély, hogy a mozik világában dolgozóknak is bebizonyítsuk, mennyire hiányoljuk őket” - nyilatkozta  a Lionsgate elnöke, Joe Drake.

És íme, mutatjuk is, hogy az egyes napokon, mely filmekre is invitálja a rajongókat a stúdió egy kis közös online mozizásra:

Április 17 - Az éhezők viadala

Április 24 - Piszkos tánc

Május 1 - Kaliforniai álom

Május 8 - John Wick