Jennifer Lopez 4. alkalommal hódította meg a streaminget két év alatt, új sci-fije komoly mérföldkőhöz érkezett

Jennifer Lopez (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) negyedik alkalommal is meghódította a streaming világát, két héttel a megjelenés után ugyanis az Atlas 60 millió megtekintést ért el globálisan.

Mindez 119,4 millió megtekintett órát jelent, ezzel második hete tartja az első helyet a platform top10-es listáján. A színésznő korábban egyébként a szintén a Netflixen megjelent Anya, a Prime Video-n debütált This Is Me... Now: Egy történet a szerelemről és az Ásó, kapa, géppisztoly produkciókkal is nagy sikert aratott.

“Itt az ideje, hogy igaz tényekről számoljunk be: Egy színesbőrű nőnek sikerült az, amire kevés férfi sztár volt képes” - mondta Elaine Goldsmith-Thomas producer, amelyet a Deadline magazin adott közre.

“Mégis figyelmen kívül hagyják ezeket az igazságokat. Harminc éve ismerem Jennifert. Ő egy kedves és mélyen szerető, keményen dolgozó anya, és nem szégyen, hogy olyan ponton vagyunk, ahol megengedjük egy kis csoportnak, hogy pletykák és internetes zaklatás révén hamis narratívát kreáljon egy nővel szemben, aki óriási sikere és következetes embersége ellenére - ez teljesen igazságtalan és felelőtlen” - tette hozzá Goldsmith-Thomas.

Az Atlas Lopez második legnézettebb filmje a Netflixen a tömeges nézettségű az Anya című akciófilm után, amely 136,4 millió globális nézettséggel minden idők 10 legnézettebb filmje között van.

59 Atlas  (2024)

akció | dráma | kaland | sci-fi

Egy sötét jövő, ahol egy mesterséges intelligenciával rendelkező katona úgy dönt, hogy a háborút csak úgy lehet megszüntetni, ha kipusztul az emberiség. több»