Kevin Costner (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) elárulta, hogy nagyon beteg volt és morfiumot kapott a 2016-os A számolás joga című film forgatása alatt.

A színésznél, aki a NASA-s Al Harrisont alakította, vesekövet diagnosztizáltak, és a forgatás utolsó két hetében morfiumos infúzió hatása alatt dolgozott. A fájdalom és az infúziós véraláfutások elrejtése ellenére Costner egy napot sem hagyott ki a munkából, és folytatta a forgatást, bár az élmény rendkívül nehéz volt.

Soha nem dolgoztam még részegen forgatáson. Soha nem dolgoztam még részegen, de az utolsó két hétben, amikor [A számolás joga] forgatásán dolgoztam, morfiumot szedtem. (...) Nem is tudom, hogyan. Körülbelül három napig normális voltam, aztán valami történt velem. (...) Sírni akartam, de ott volt mindenki, aki nézett, így nem tettem meg” - mondta Costner a People-nek.

Costner új filmje, a Horizont: egy amerikai eposz, melyre sok millió dollárt áldozott a saját zsebéből, és ami nem szerepelt túl fényesen a kasszáknál a hétvégén, már a hazai mozikban.

dráma | western

Új-Mexikó 1861-ben: Az amerikai polgárháború a küszöbön áll, amelynek előszele megrázza Észak-Amerika déli részét. Fehér úttörők foglalják el az apacsok területeit, akik... több»