Korhatáros gore-film lesz Peter Dinklage A Toxikus Bosszúálló remake-je

Visszatér A Toxikus Bosszúálló, az új változat pedig úgy tűnik, hogy nem is hazudtolja meg az 1984-ben megjelent változatot, hiszen Macon Blair rendezése megkapta a korhatáros besorolást.

“Erős erőszak és vér, vulgáris nyelvezet, szexuális utalások és meztelenkedés” - ezzel az indoklással kapta meg az új Toxikus Bosszúálló a korhatár besorolást, amelynek főszerepében a Cyrano és a Trónok harca sztárja, Peter Dinklage lesz látható.

A színész egy korábbi interjúban elmondta, hogy a film szerinte nagyon szórakoztató lesz, és hogy egy olyan produkcióban szeretett volna már egy ideje szerepet vállalni, amelyre korábban még nem vállalkozott.

“Szeretem a ‘gerillafilmezést’. Ezek olyan filmek, amelyekről érezhető, hogy imádták őket csinálni” - nyilatkozta Dinklage.

A produkcióval kapcsolatban egyelőre nem látott napvilágot bővebb hivatalos információ, annyi bizonyos, hogy a további szerepekben Kevin Bacon, Elijah Wood és Jacob Tremblay lesz látható.

akció | horror | sci-fi | szatíra | vígjáték

A történet a képzeletbeli Tromaville városkájában játszódik, amely radioaktív szemétlerakójáról híres. Itt tengeti napjait a helyi fitnessz-klubban takarítóként Melvin.... több»