Különleges megtiszteltetés érte Will Smith-t

Will Smith visszatért a díjátadó ünnepségekre, és színpadra lépett, hogy átvegye a Beacon-díjat az Afroamerikai Filmkritikusok Szövetségének (AAFCA) díjátadóján.

Ez volt Smith első beszéde egy díjátadó ünnepségen a 2022-es Oscar-gálán történt incidens óta, amikor a színész a színpadon megpofozta Chris Rockot.

Smith Emancipáció című filmjének társszereplője, Charmaine Bingwa és az AAFCA társalapítója, Gil L. Robertson konferálta fel Smith-t és Antoine Fuquát, a történelmi dráma rendezőjét az esti ceremónia elején. Fuqua egyperces köszönetnyilvánítása után, amelyet az AAFCA-nak, az Apple TV+-nak, valamint a film szereplőinek és stábjának mondott, Smith vette át a mikrofont, hogy megossza a gondolatait a film készítéséről.

"Az Emancipáció volt az egész karrierem legnehezebb egyéni filmje" - kezdte.

"A forgatás második napja volt, és 110 fok volt... Az egyik jelenetben az egyik fehér színésszel voltam. A színész úgy döntött, hogy improvizál. Szóval eljátszottuk a jelenetet. Elmondtam a szövegemet. Ő a saját szövegét. Aztán - minden előzmény nélkül - ráköpött a mellkasomra" - mondta Smith, miközben a közönség felnyögött.

"A színész úgy érezte, hogy az improvizáció jól sikerült. Szóval kettőt csináltunk. Elmondom a szövegemet. Ő is elmondja a szövegét - és megint a mellkasomra  köp... A távolban egy hangot hallok. És Antoine azt mondja: 'Hé, csináljunk egy felvételt a köpés nélkül'. És abban a pillanatban tudtam, hogy Isten létezik."

"Szeretnék köszönetet mondani Gilnek és az AAFCA-nak. Szeretném megköszönni mindannyiótoknak ebben a teremben, hogy teszitek, amit tesztek, hogy életben tartjátok a történeteinket" - mondta Smith, majd külön köszönetet mondott az Apple-nek.

"Ez volt az első alkalom, hogy egy stúdiótól azt hallottam, hogy a történet fontosabb, mint az, hogy mennyibe kerül az elkészítése...". Ők iPhone-t gyártanak. Megengedhetik maguknak."

A film már nézhető az AppleTV+-on. Ha még nem láttad, a film mafabos adatlapjáról rögtön el is indíthatod a Lejátszás az Apple TV+-on mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál.

akció | thriller

Egy szökött rabszolga a louisianai mocsarakon keresztül gyötrelmes úton menekül az őt majdnem megölő ültetvénytulajdonosok elől. több»