Májusban az HBO Maxon: Stallone szuperhősfilmje és sok újdonság a tavasz utolsó hónapjában

Az HBO MAX májusi kínálatában számos új film és sorozat (Teknősök végtelen soraA tizenhármakSzamaritánusHacks - A pénz beszél 3. évad) érkezik, huszadika után pedig a MAX veszi át a platform helyét.

Május 2-án debütál John Green Teknősök végtelen sora című regényéből készült film, amely a szorongásával küzdő 16 éves Aza Holmes történetét meséli el. Ezenkívül bemutatásra kerül Sylvester Stallone szuperhős filmje, a Szamaritánus május 17-én, és Ron Howard A tizenhármak című filmje, ami a 2018-as barlangi mentőakció történetét dolgozza fel, május 10-én. Továbbá ugyanezen a napon jön A homár című szürreális komédia is Colin Farrell, Rachel Weisz és Léa Seydoux főszereplésével.

A hónap folyamán közönségkedvenc filmek is visszatérnek, többek között az Időről időre című romantikus vígjáték, az Amerikai pite sorozat három része, a Lady Bird című dramedy, és A rendőröm című romantikus dráma olyan sztárokkal a főbb szerepekben, mint Harry Styles, Rupert Everett és Emma Corrin. A visszatérő klasszikus filmek között szerepel a Sommersby, a Remény és dicsőség, valamint a Második nekifutás.

Sorozatok terén a 3. évaddal folytatódik a Hacks - A pénz beszél, és érkezik a Hazug csajok társasága: Nyári iskola, A bőrmentő doktor 6. évada, a Féltucat, A halál angyala és Az elítélt sorozatok új évadai, valamint az Adult Swim animációs sorozata, a Mosoly Zrt.

akció | dráma | fantasy | sci-fi

Húsz évvel ezelőtt egy rejtélyes erejű szuperhősnek nyoma veszett. Egy fiatal srác felkerekedik, hogy kiderítse, vajon életben van-e még... Sylvester Stallone pályafutásának... több»