A Szeplőtelen Jane-ből ismert Gina Rodriguez visszatér a szellemeket látó újságírónő szerepében a Még nem halott című sorozat második évadában. Te nézted a széria első évadát? Ha nem, még van időd bepótolni július 3-a előtt!

Miután a szellemes(!) komédia igencsak elnyerte a közönség tetszését az első évadban, a Még nem halott második évadában Nell Serrano (Gina Rodriguez) ismét arra használja újonnan szerzett képességét, hogy szellemekkel beszélgessen és ezáltal a ő írhassa meg a legjobb gyászjelentéseket.

Nell életében az írás az egyetlen olyan terület, amely még jól alakul. A magánéletében továbbra sincs szerencséje, és még mindig egy olyan főnöknek dolgozik, akit nem igazán érdekel, hogy él-e vagy hal. Az új évadban Nell megtudja, hogy főnőke eldani tervezi a SoCal Independentet, a lapot, amelynek dolgozik, ezért saját kezébe veszi a dolgokat, hogy megmentse az állását. Aztán Nell egy váratlan incidenssel találja szembe magát, ami miatt az újság eladása félbemarad.

A sorozatot Alexandra Potter regényéből Mattie BayneCasey JohnsonBecky Mann és Kevin Ramlal adaptálta, a rendezői székben pedig Dean Holland és Michael McDonald ült.

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról a Disney+ logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

vígjáték

Nell Serrano, a leégett és újonnan egyedülálló, önmaga által katasztrófának nevezett nő azon dolgozik, hogy újrakezdje a 10 évvel ezelőtt hátrahagyott életét és... több»