Mit tennél, ha tudnád, hogy a szerelmi történetednek határideje van? Ez a fájdalmas valóság Akito (Ren Nagase) és Haruna (Natsuki Deguchi) számára a június 27-től megtekinthető, Egyre közelebb című filmben. 

A történet szerint Akitónak már csak egy éve, Harunának pedig hat hónapja van hátra az életéből, a fiatal pár pedig elhatározza, hogy minden pillanatból a legtöbbet hozza ki. 

Akitót halálos szívbetegséggel diagnosztizálták, és kétségbeesése közepette találkozik Harunával, aki annak ellenére, hogy maga is halálos betegséggel él, rendíthetetlen bátorságot mutat a halállal szemben. Miközben Akito, saját betegségét titkolva, egyre jobban vonzódik Harunához, egy fájdalmas kérdéssel küzd meg: Beleszerethet-e, tudván, hogy az együtt töltött idő múlandó?

A filmet Takahiro Miki rendezte és írta, Aoi Morita regénye alapján. Ha szereted a japán filmeket és szívesen merülsz el egy romantikus tinidrámában, ezt kár lenne kihagynod!

Ha felkeltette az érdeklődésed a film, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | romantikus

A 17 éves Akito, akinek már csak egy éve van hátra, új értelmet talál az életének azzal, hogy örömet szerez egy halálos beteg lánynak, akinek már csak hat hónapja van hátra. több»