Mától a Disney+-on: Laurence Fishburne és Ed O'Neill új sorozata végre megérkezett a platformra

Egy új, valós történéseken alapuló limitált sorozat érkezik ma a Disney+ felületére: az LA Clippers: A legnehezebb szezon. Ha érdekel a kosárlabda és a hatalmi harcok, könnyen elnyerheti a tetszésed – a színészgárda ugyanis több, mint figyelemre méltó!

Az LA Clippers: A legnehezebb szezon egy hírhedt NBA-tulajdonos rasszista megjegyzéseinek kulisszái mögé tekint be, amelyekről a felvételek világszerte elérhetővé váltak. A "The Sterling Affairs" című podcast alapján készült limitált sorozat egy diszfunkcionális kosárlabda-csapat és egy még kevésbé működő házasság összeütközését mutatja be, valamint a felvétel hatását a liga legelátkozottabb csapatára.

A híres edző, Doc Rivers (akit a Mátrix-filmekből ismert Laurence Fishburne alakít) 2013-ban kezd az LA Clippers edzőjeként, és egy ígéretes, nagy egyéniségekből álló játékoskerettel törekszik a bajnokság megnyerésére. A csapat tulajdonosa, Donald Sterling (Ed O'Neill) problematikus karaktere senki számára nem titok, a bajnoki cím megnyerése érdekében azonban mindenki személyes küldetésévé válik, hogy minimalizálják a befolyását. Eközben Sterling ambiciózus személyi asszisztense, V. Stiviano (Cleopatra Coleman) és felesége, Shelly (Jacki Weaver) között hatalmi harc éleződik ki a pálya szélén.

A sorozatot Rembert BrowneRamona Shelburne Gina Welch írta, utóbbi pedig a rendezésért is felelős.

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról a Disney+ logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | életrajzi | sportfilm

A Los Angeles Clippers tulajdonosának, Donald Sterlingnek a bukása, miközben a csapat Doc Rivers edző vezetésével bajnoki címet akart nyerni. több»