A vidám vígjáték, A majomkirály egy majom történetét meséli el, akinek legnagyobb ellensége saját hatalmas egója.

Vannak olyan emberek, akik egyszerűen másképp működnek. Ugyanezt el lehet mondani bizonyos majmokról is. Olyan varázslatos majmokról, akik i. e. 600-as években éltek. Az animációs alkotás, amelyet Stephen Chow színész és filmes készített, egy ilyen emlőst követ nyomon, aki sokszor inkább antihősnek, mint a film hősének bizonyul. A majmot Majomnak hívják és egy kőből született. Annak ellenére, hogy szuper képességei egészen gyerekkorától megvannak, a fiatal majom egészen nyughatatlan. Hogy elnyerje társai elismerését, utazásba kezd, hogy legyőzze a föld démonjait. De mielőtt bizonyítaná, hogy ő a legnagyobb hős a világon, szembe kell néznie legősibb ellenségével: saját hatalmas egójával.

Az animációs vígjáték mától streamelhető a Netflixen.

Jimmy O. Yang alakítja Majom karakterét, Jolie Hoang-Rappaport Lint, a Majom asszisztensét és szolgáját és Bowen Yang pedig a Sárkánykirály szerepében látható majd.

A majomkirály című animációs vígjáték alapja az Utazás a nyugatra című könyv, amelyet a Ming-dinasztia idején, az 1600-as években írtak. A regényt a szerző és politikus Wu Cheng'ennek tulajdonítják, aki a műben egy egy hetedik századi buddhista szerzetesnek, Xuanzangnak a kalandjairól mesél, aki Indiába utazott szent szövegek keresésére.

Ha felkeltette az érdeklődésedet, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a Lejátszás a Netflixen mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | animáció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

Miután a Sárkánykirály ellopja a botját, a Majomkirály küldetésre indul, hogy visszaszerezze azt. De legnagyobb ellenségének saját büszkesége bizonyul. több»