Még 2021 októberében jelentették be, hogy egy akkor még név nélküli, R-besorolású komédia tartja lázban a legnagyobb produkciós cégeket.

Az Apple, a Netflix és az Universal Pictures is jelezte érdeklődését, de végül a Sony került ki győztesen a küzdelemből. Az elhúzódó verseny miatt sokáig arra sem derült fény, hogy valójában milyen filmről van szó. A Barátnőt felveszünk (mert hogy ekörül a film körül volt óriási a felhajtás) producere és főszereplője nem más, mint az Oscar-díjas Jennifer Lawrence. A filmet végül egy hetes késéssel, június 23-án mutatták be az USA-ban.

Annak ellenére, hogy még a hazai mozikban is fut, a Telekom TVGO-nak köszönhetően a hétfőtől a komédia streamelve is elérhető (a mafabos adatlapról a Telekom TVGO ikonra kattintva rögtön el is indíthatod, ha van előfizetésed a streamingszolgáltatónál)

A filmben Lawrence Maddie-t alakítja, akit azért bérelnek fel, hogy megtanítson egy egyetemre készülő srácot az életre. Andrew Barth Feldman játssza az egyetemista fiút, Percy-t. Feldman neve talán új a filmiparban, de ő maga aligha nevezhető kezdőnek. A Broadway rajongók ismerhetik a Dear Evan Hansen című darabból, ahol 2019-től 2020-ig alakította a főszerepet. A film másik Broadway sztárja Matthew Broderick.

A  Barátnőt felveszünk című film középpontjában egy Long Island-i lány, Maddie áll, akit egy gazdag pár bérel fel, hogy megmutassa egyetemre készülő, introvertált fiuknak, milyen is az élet. Egyes kritikák szerint a mozira erős hatást gyakorolt a Rossz tanár és a Kockázatos üzlet című film.

A hivatalos szinopszis alapján Maddie (Lawrence) azt hiszi, megtalálta a választ pénzügyi problémáira, amikor egy érdekes álláshirdetést talál: gazdag helikopterszülők keresnek valakit, aki "randizik" az introvertált 19 éves fiukkal, Percy-vel. De a kínosan félénk Percy nagyobb kihívásnak bizonyul, mint amire számított, és az idő fogy. Egy nyara van arra, hogy a félénk srácból rátermett férfit varázsoljon.

A Barátnőt felveszünk R besorolást kapott a szexuális tartalom, a nyelvezet, némi explicit meztelenség és kábítószer-használat miatt. Tehát nem az a típusú film, amit a kicsikkel érdemes nézni.

vígjáték

Maddie (Jennifer Lawrence) szerencsétlenül járt, el fogja veszíteni a házát, és egy bírósági végzéssel kell szembeszállnia, hogy visszakapja a vagyonát – kezdve az... több»