Országúti diszkó: a film az 1980-as évek klasszikusának újragondolt változata.

Az eredeti Országúti diszkó rajongói tudják, hogy Patrick Swayze játszotta James Dalton, a kidobó szerepét, akit azért alkalmaztak egy út menti bárban, hogy rendet tegyen az intézményben. Tekintettel a bár hírnevére és arra, hogy az milyen közönséget vonz, ez bizony kihívások elé állítja az ezúttal Jake Gyllenhaal által megformált karaktert. Dalton ezúttal ex-UFC harcosként jelenik meg a filmben és úgy tűnik, hogy ezúttal kicsit hamarabb el is jár a keze.

Íme az új film hivatalos szinopszisa: "Ebben az adrenalinnal túlfűtött, újraértelmezett 80-as évekbeli kultikus klasszikusban az ex-UFC harcost, Daltont (Jake Gyllenhaal) kidobóként áll munkába a Florida Keys-i út menti bárban, csak hogy rájöjjön, hogy ezen a paradicsomnak tűnő helyen nem minden olyan, amilyennek látszik." A film az eredeti mozifilm forgatókönyvén alapul, melyet David Lee Henry és Hilary Henkin írt, amelyet Anthony Bagarozzi és Charles Mondry írók dolgoztak át a megújult projekt számára. A főszerepet, ahogy arról korábban szó volt, Jake Gyllenhaal játssza. Az Oscar-jelölt színész (Túl a barátságon szerepéért kapott jelölést) egy olyan olyan alakításaival vált közismertté, mint a Donnie Darko, az Éjjeli féreg, a Rohammentő és A bűnös.

Ha szívesen megnéznéd a filmet és rendelkezel Amazon Prime előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint afilm mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti Prime video gombra kattintani.

akció | thriller

Egy volt UFC-bunyós a megélhetéséért küzd. Miután egy Florida Keys-i roadhouse tulajdonosa rátalál, hogy a kocsijában alszik, kidobóember lesz, és belekeveredik a törvényen... több»