A Marvel Deadpool-franchise harmadik filmje, a Deadpool & Rozsomák a július 25-i mozibemutató máris rekordot döntött! Hogy hogy csinálta?

A Fandango szerint a Marvel Studios közelgő filmje megdöntötte a Fandango legjobb első napi jegyeladási rekordját 2024-re. A film egyben a Deadpool-franchise legjobb első napi elővételes eladása is, felülmúlva a Deadpool és a Deadpool 2 első napi jegyeladásait.

"Deadpool és Rozsomák dinamikus duónak bizonyul, amely már a mozivásznon való megjelenése előtt rekordokat döntöget" - mondta Jerramy Hainline, a Fandango Ticketing EVP-je - "A film jegyelővételének sikere azt bizonyítja, hogy ezek az ikonikus karakterek milyen erős vonzerőt és izgalmat jelentenek a közönségnek országszerte."

Mivel növelte a Fandango az esélyeit?

Abból az alkalomból, hogy Wade Wilson és James Howlett [aka Rozsomák] összeáll a filmvásznon, a Fandango lehetőséget kínál a rajongóknak, hogy belevágják a karmaikat a Deadpool prémium csomagjába.

A csomag tartalmaz két jegyet a Deadpool és Rozsomák bármely formátumú vetítésére, hivatalos Legjobb barátok nyakláncot, valamint egy belépőt, amellyel esélyt nyerhetnek a vásárlókegy utazásra a film premierjére!

A sztori aka Marvel Jézus eljövetele

Az évszázad szuperhős-összeállítása mellett Wade és Logan a Marvel mozis idővonalába is belenyúlnak, és káoszt okoznak, miközben meghiúsítanak egy aljas tervet, amelyet Charles Xavier nővére, Cassandra Nova (Emma Corrin) talált ki. Az MCU-nak égető szüksége van a felrázásra, és úgy hangzik, hogy Cassandra Nova és a multiverzális csínytevések jelentős változásokat hozhatnak az összekapcsolt univerzumokban...

akció | sci-fi | vígjáték

A Deadpool franchise harmadik része, melyben a közönségkedvenc karakter mellett visszatér Rozsomák szerepében Hugh Jackman. több»