Vasököl

Vasököl

Real Steel

Hivatalos tartalom

Charlie Kenton régen ünnepelt bokszoló volt, ma azonban már az emberfeletti erejű acélrobotok a ring sztárjai. Charlie jobb híján üzletkötőként keresi kenyerét, ám bevételei a hulladékfémekből csak az utazást fedezik, hogy eljusson a meccsek helyszínére. Helyzete kilátástalan, adósságot… Több

Rendező: Shawn Levy
Ország: Amerikai Egyesült Államok, India
Premier (HU): 2011.10.06.

2024.11.10 Brownster

Robotbunyó a köbön

Hugh Jackman nemcsak a Marvel Rozsomákjaként, de remekül alakított ebben a filmben is, ahogyan a robotjával küzd ellenfeleivel, de a filmvégén Zeusz nyeri meg, de a filmben a fia is csatlakozik, aki egész éjjel a harci roboton dolgozott. Shawn Levy is remekül rendezte a filmet, elsőre kifejezetten jó. A történet szerint a bikaviadalt, majd a ketrecharcot veszti el robotról robotra, de a továbbiakat nyeri meg egy Atom nevű robot, bár nem jobb állapotú, de harcképes. Bár kicsit Rocky-koppintás, de a legjobb film.

2017.12.30 indingo

Picit olyan Disney mese érzések volt mikor néztem. A félárva kisfiú összebarátkozik konok édesapjával, tök véletlenül találnak egy robotot, amely szétver mindenkit.

Milyen filmeket csinálnak mostanában,te jó ég! Én Rocky filmeken nőttem fel,és Tysont láttam boxolni,Lennox Lewist,és most itt van ez a valami? Ejnye!

2017.12.13 Yosihiro

Nagyszerű film. H Jackman a "farkas" ebben a szerepben is nagyot alakít. Jol áll neki ez a szerep én még egy folytatást is el tudtam volna képzelni. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Az egyik jegyszedőt a magyar származású Mary Magyari alakítja.Szerző: Bogi87