Egy volt tengerészgyalogos felbukkan a szülői háznál, hogy apja segítségét kérje, ám a helyzet nem csak erről szól. Tom Conlon (Tom Hardy) tehetséges bokszoló volt gyerekkorában, akit apja (Tom Hardy) edzett, ám annak alkoholizmusa szétzilálta a családot. Tom és a múlttal küzdő bátyja, Brendan (Több

85 Warrior - A végső menet (2011)
Nagyon nagy film. Amikor először néztem, odavágott rendesen. Negatívumot egyszerűen nem tudok rá írni. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Tom Hardy-nak nagyon remekül állnak ezek a kemény fiús szerepek. A történet maga pedig elég oda tud vágni. Az utolsó percig szórakoztat és leköti a figyelmet. Remek film.
Komoly lélektannal rendelkező dráma, ami a nézőre hagyja az ítélkezés lehetőségét. Eldönthetjük, hogy ki az igazi áldozat. Az, aki elveszítette a családját, esetleg akinek menekülnie kellett az alkoholista apjától, vagy aki a házát bukta el és még h... Több
Az iraki helyszíneket valójában Pittsburgh külvárosában, egy elhagyott parkolóban vették fel, amelyet Dan Leigh úgy rendezett be, mintha sivatag lenne.