Megvan az idei Halloween legparásabb filmje, itt a Welcome to the Blumhouse előzetese

Az idei halloween egy kissé más lesz, mint a korábbi években, az Amazon és a Blumhouse azonban gondoskodik róla arról, hogy ne maradjanak hűvösek az őszi napok sem.

A két stúdió alkotói összedugták a fejüket és valami egészen epikus és ütős horrorantológiával rukkoltak elő, amelyek október hatodika és tizenharmadika között jelennek meg. A négy felvonásból álló “horroreposz” négy különböző vérfagyasztó történetet mesél el, hogy van-e még bármi összefüggés a sztorik között, azt alighanem a nézőknek kell kideríteniük majd:

Black Box (október 6.) - egy egyedülálló apa egy tragikus autóbaleset részese lesz, rövidesen pedig részt vesz egy olyan kísérletben, amelynek még szörnyűbb következményei lesznek.

The Lie (október 6.) - a szülők mindent elkövetnek, hogy megvédjék lányukat, miután bevallotta, hogy megölte az egyik barátját. A hazugságok azonban újabb hazugságokat szülnek.

Evil Eye (október 13.) - egy anya meg van győződve arról, hogy lánya barátja sötét titkokat rejteget, amelyek az ő múltjához is köthetőek.

Nocturne (október 13.) - egy elit zeneiskola rövidesen borzalmak helyszínévé válik azután, hogy az egyik tanuló rábukkan egy halott társa régi naplójára.