Gary Oldman MI5-os bűnözőkből álló bandája újabb kalandra készül!

A sztori, Mick Herron azonos című kémsorozatán alapul és az Apple TV+ fut hatalmas sikerrel, ezért is hosszabbították meg egy ötödik évaddal!

Oldman, aki nemrégiben Golden Globe-díjat kapott a sorozatban nyújtott alakításáért, mint az öreg, állandóan morgós, de vérprofi Jackson Lamb, visszatér a sorozatba. Mellette újra láthatjuk majd Kristin Scott Thomast, mint az MI5 igazgatójának jobbkezét, Diana Tavernert, valamint Jack Lowdent, River Cartwrightként és Christopher Chungot, mint a nagyképű stréber Roddy Ho.

Mit tudunk az 5. évadról?

"Mindenki gyanakszik, amikor a tech stréber Roddy Ho-nak elbűvölő új barátnője lesz, de amikor egyre bizarrabb események sorozata kezd zajlani a városban, a Slow Horses-re hárul a feladat, hogy kiderítsék, hogyan függ össze minden" - olvasható az 5. évad logline-jában - "Végül is Jackson Lamb tudja, hogy a kémkedés világában mindig a 'londoni szabályoknak' kell érvényesülniük".

Az 5. évad Herron sorozatának ötödik könyve, a "London Rules" alapján készül. A rendezőt még nem jelentették be.

Az Utolsó befutók sikere

A sorozat, az Apple sötét komikus kémdrámája 2022-ben mutatkozott be először a streaming platformon, és gyorsan az egyik legnépszerűbb tartalommá vált.

A sorozat egy diszfunkcionális brit hírszerző ügynökcsapatot követ, akiket különböző, karrierjük végét jelentő okok miatt a Slough House-ban helyeztek "büntibe"- ezzel érdemelték ki a Slow Horses becenevet.

A csapatot, amelyet egy zilált és felfuvalkodott, kiégett alak, Lamb vezet, gyakran manipulálják a Regents Parkban dolgozó kollégáik, de nekik, a "bukottaknak" valahogy mégis mindig sikerül menteniük a helyzetet.

A sorozatot Will Smith (nem, nem az a Will) adaptálta televízióra, és a See-Saw Films gyártotta az Apple TV+ számára.

Ha eddig lemaradtál volna a sorozatról, a mafabos adatlapon az Apple TV+ logóra kattintva elindíthatod, ha van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | thriller

Egy csapat brit hírszerző ügynököt követhetünk nyomon, akik karrierjük végét jelentő hibáik miatt az MI5 egyik felejtős osztályán teljesítenek szolgálatot. Vezetőjük a... több»