‘Nem akarok a munkának élni’: James McAvoy bejelentésének nem fognak örülni a rajongók

James McAvoy egy friss interjújában elárulta, hogy egy kicsit vissza akar vonulni a színészettől, hogy több időt tölthessen a családjával.

A The Observernek adott interjúban McAvoy elmondta, hogy egész egyszerűen már nem szeretné a mindennapjait forgatásokon tölteni, és hogy sokkal több időt szeretne szánni a családjára.

“Elég sokat dolgozom, és szeretem ezt a munkát. De nem akarok a munkának élni. Az iparág nagyszerű, és csodálatos életet adott nekem. De a teljesítmény áldozatos természetéből él. A filmipar vagy a televíziós ipar csak kihasznál” - mondta McAvoy.

A színész azt is hozzátette, nem akar úgy végezni, mint a Bill Murray által alakított filmsztár a Elveszett jelentés című filmben, amelyben elidegenedik a feleségétől és a gyerekeitől.

“Egyszerűen nem lehet jelen lévő családtagnak lenni, ha az év minden hetében, minden hónapjában filmes vagy. A színház más - ha tonnaszámra és tonnaszámra színházban játszol, akkor a hét hat éjszakáján mindig kint vagy. De napközben többet vagy otthon” - tette hozzá a színész.

dráma | szatíra

Két amerikai, Bob Harris, a filmsztár, és Charlotte, egy fényképész felesége Tokióban találkozik. Bob épp egy reklámfilmet forgat, Charlotte pedig férjét kísérte el. Az idegen... több»