Netflix heti TOP10: Közel 5 ezer ÉVEN(!) át nézték az új szenzációt

Ezen a héten sem hagyunk benneteket nyers számadatok nélkül, már ami a legnagyobb streaming szolgáltató mögöttünk hagyott heti nézettségét illeti. A Netflixen hagyományosan a sorozatok dominálnak, de nem úgy most! Egészen meglepő lett az eheti lista aránya. Már múlt héten is voltak jelei, hogy a sorozatok több teret engednek a filmeknek, ez erre a hétre egészen meghatározóvá vált.

Az élen mindenféle meglepetés nélkül a Tyler Rake: A kimenekítés 2 végzett, amelyet átszámolva közel ötezer évnyi nézettséget produkált. Nem rossz. A második helyre Az ablakomon át: A tengeren túl ért oda, míg a dobogó harmadik fokára Tyler Rake: A kimenekítés állt fel.

A legnézettebb sorozat a Fekete tükör - 6. évad volt, a negyedik helyre fért oda, mögötte pedig a Vigyázzatok Mayára! lett az ötödik. A hatodik helyre a Telitalálat futott be, míg a hetedikre a Hadd higgyek neked neked.

A Mancs őrjárat: A film továbbra is tartja magát, ezúttal a nyolcadik helyen végzett. Mögötte a kilencedik helyre A csempész futott be, míg az tízedik az új mexikói sorozat, a Béranyaság lett.

#10

71 Béranyaság  (2023)

(2)

dráma

Netflix

Amikor egy szerény származású nőt béranyaságra kényszerítenek, egy jómódú család hálójába keveredik, akik mindenáron megvédenék a hírnevüket. több»

5 300 000 órányi nézettség, 2 hét a toplistán
#9

80 A csempész  (2018)

(24) (6)

dráma | krimi | thriller

Clint Eastwood egyszerre rendező és főszereplő új filmjében, amelyben egy idős, magányos és filléres gondokkal küzdő férfit alakít. Earl 81 éves korára teljesen elvesztette a... több»

5 400 000 órányi nézettség, 1 hét a toplistán
#8

87 Mancs őrjárat: A film  (2021)

(6) (5)

animáció | családi | kaland | vígjáték

Mozikban | Netflix

Rydert és a kutyakölyköket Adventure Citybe hívják, hogy megakadályozzák Humdinger polgármestert abban, hogy a nyüzsgő metropolist káoszba taszítsa. Készülj fel izgalmas, a... több»

6 300 000 órányi nézettség, 5 hét a toplistán
#7

romantikus | vígjáték

Netflix

Két kotnyeles nagymama becsapja felnőtt unokáit, és egy olyan találkozóra hívja őket, amely újraéleszti a gyerekkori szerelmeket és a régi haragot. több»

6 600 000 órányi nézettség, 1 hét a toplistán
#6

40 Telitalálat  (2023)

(2)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy nagy visszhangot kiváltó kirúgást követően Jenna visszatérése a divatszakmai karrierjéhez zátonyra fut, amikor belezúg egy sármos, sokkal fiatalabb munkatársba, aki... több»

7 000 000 órányi nézettség, 1 hét a toplistán
#5

dokumentum

Netflix

Miközben egy orvosi csapat megpróbálja megérteni a tízéves Maya Kowalski ritka betegségét, elkezdik kikérdezni a szüleit. Hirtelen Maya állami gondozásba kerül – annak... több»

Rendező: Henry Roosevelt
9 200 000 órányi nézettség, 1 hét a toplistán
#4

dráma | misztikus | sci-fi

Netflix

Az új évadban szintén különféle történetekkel találkozhatunk, amelyek az ember, a technológia és a közösségi médiák kapcsolatát mutatják be. több»

11 600 000 órányi nézettség, 2 hét a toplistán
#3

akció

Netflix

Egy képzett zsoldos, Tyler Rake élete legnagyobb és legveszélyesebb kihívása előtt áll: ki kell menekítenie egy drogbáró elrabolt fiát Bangladesben. Megkezdődik a versenyfutás... több»

13 800 000 órányi nézettség, 2 hét a toplistán
#2

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Raquelt és Ares kapcsolatuk és egyéni életük következő fejezetében kihívásokkal néznek szembe. több»

14 500 000 órányi nézettség, 1 hét a toplistán
#1

akció | thriller

Netflix

A Netflix égisze alatt 2020-ban debütált Tyler Rake: A kimenekítés őrült és eszeméletlenül pörgős akciójával azonnal közönségsikerré vált. Chris Hemsworth visszatér... több»

42 200 000 órányi nézettség, 2 hét a toplistán