A Fallout, úgy tűnik, több mint megtérülő befektetés volt az Amazon számára! A 16 napos első futamidő alatt ez a legnézettebb cím a platformon A Gyűrűk ura - A hatalom gyűrűi óta.

A sorozat, amelyet már a második évaddal is megújítottak, 16 napja debütált, és azóta több mint 65 millió nézőt tudhat magáénak, amivel a streamingszolgáltató legfrissebb adatai szerint a második legnézettebb cím lett ebben az időszakban a Prime Videón!

Kiket kapott el legjobban?

Az Amazon szerint a sorozat különösen a fiatalabb közönség körében örvend nagy népszerűségnek, a megjelenéstől számított 16 nap alatt a Prime Video eddigi legnézettebb címe lett a 18-34 éves demográfiai célcsoport körében.

A Fallout globálisan is a Prime Video legnépszerűbb címe, mivel a vállalat azt is megosztotta, hogy a nézettség 60 százaléka az Egyesült Államokon kívülről érkezett, különösen az Egyesült Királyságból, Franciaországból és Brazíliából.

Sikerre segítették a megfelelő alkotók 

A sorozat stábja olyan neveket tudhat magáénak, mint Jonathan Nolan és Lisa Joy, akik executive producerekként vették ki részüket a gyártási/alkotói folyamatokból!

Csak egy kattintásnyira

Ha még nem láttad volna, de van előfizetésed a Prime Videóra, csak menj a sorozat mafab adatlapján a "Hol nézheted" fülre, kattints az ott található Prime ikonra és merülj el ebben a posztapokaliptikus világban!

65 Fallout  (2024)

akció | dráma | kaland

Egy jövőbeli, poszt-apokaliptikus Los Angelesben a polgároknak földalatti bunkerekben kell élniük, hogy megvédjék magukat a sugárzástól, a mutánsoktól és a banditáktól a... több»