58 Prédák  (2019)

Már a mozikban a Hang nélkül forgatókönyvírópárosának (Scott Beck, Bryan Woods) új horrorja, a duó azonban ezúttal nem érte be az írással, és bevállalták a rendezést is! Hogy mekkora sikerrel? Ezt könnyen ki tudod deríteni, ugyanis a Prédák már látható a magyarországi mozikban! 

A történet szerint egy hatfős baráti társaság halloween ünnepén vérfagyasztó kísértetházra bukkan, amely állítólag legsötétebb félelmeikből táplálkozik. A fiatalok az egyre több áldozatot követelő éjszaka során fokozatosan rádöbbennek, hogy egyes rémálmok képesek valósággá válni.

A film rendezői székét Scott Beck és Bryan Woods foglalhatta el (Nightlight, Prédák), míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Katie Stevens, Shazi Raja, Samuel Hunt, Will Brittain, Andrew Caldwell, Lauryn Alisa McClain és Schuyler Helford

Íme 5 érdekesség a premierfilmről, amit nem árt tudnod, mielőtt jegyet váltasz:

  • Az író-rendező páros, Scott Beck és Bryan Woods hetedik közös filmje.
  • A Haunt forgatása 2017. októberében és novemberében zajlott Covingtonban, Kentucky államban.
  • A film világpremierje 2019. augusztus 8-án volt a Popcorn Frights Festivalon, Fort Lauderdale-ben, Floridában.
  • A filmet vegyesen fogadták a kritikusok. A horror jelenleg 65 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon (2019. szeptember).
  • Scott Beck és Bryan Woods egyszerre írta a Haunt és a Hang nélkül forgatókönyvét, de arra egyikük sem számított, hogy mindkét sztoriból hollywoodi filmet forgatnak majd.

Hazai premierdátum: 2019.10.10.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: