David Ayer továbbra is optimista azzal kapcsolatban, hogy megjelenhet a 2016-os Öngyilkos osztag rendezői változata.

“Reménykedni fogok. Tudod, sokan vannak, akik bizonyos narratívákba fektetnek be, és nem akarják, hogy napvilágot lásson. Szóval óriási politikai ellenszél van ellene, mert ha ez a vágás nyilvánosságra kerülne, a gyávaság és az egész általános sz@rság nyilvánvalóvá válna, és mindaz, ahogyan a filmmel bántak, és ahogyan a színészektől elvették ezt a nagyszerű munkát, amit végeztek..” - mondta a rendező a Total Filmnek adott interjúban.

Ayer rendezését a megjelenést követően elmarasztalta a kritika, a Rotten Tomatoes portálon mindössze 26 százalékra értékelte a szakma, míg a nézők 58 százalékot adtak rá, a hazai nézők pedig 57 százalékra értékelték a Mafabon.

“Ez a narratíva szertefoszlik majd, amint az emberek megnézik ezt a filmet. De már jön is. Valami történni fog. Valami ki fog derülni. Az igazság mindig kiderül. Mindig kiderül” - tette hozzá Ayer.

A rendező saját elmondása szerint meg van győződve arról, hogy a saját változata sokkal erőteljesebb, mint ami végül a mozikba került, és hogy a DC jelenlegi elnöke, James Gunn biztosította őt arról, hogy eljön még az ő ideje.

“Hollywood olyan, mintha megdugn@k valakit, akit nagyon szeretsz, azok, akiket szívből gyűlölsz” - nyilatkozta korábban Ayer azzal kapcsolatban, hogy szerinte a stúdió rendkívül méltatlanul bánt az Öngyilkos osztaggal, a rendezői változat megjelenésével kapcsolatban azonban egyelőre nincsenek  bővebb hivatalos információk.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Az Amanda Waller vezette titkos kormányszervezet, az A.R.G.U.S létrehoz egy szupergonoszokból álló speciális különítményt, az Öngyilkos Osztagot. Az elítéltek életveszélyes... több»