Sean Penn egy friss interjúban beszélt arról, hogy a 2008-as Milk volt az, amikor utoljára jól érezte magát egy forgatáson. 

A The New York Times-nak adott interjúban a színész mindemellett hangsúlyozta, hogy ma már szerinte nem formálhatná meg Harvey Milk karakterét, mivel Hollywoodban hevesebb vitákat vált ki, ha egy heteroszexuális színész homoszexuális karaktert játszik. 

„Ez egy olyan időszak, amikor rengeteg a túlkapás” – jegyezte meg Penn, aki az interjúban azt is elmondta, hogy 15 éven keresztül „nyomorultul érezte magát” a forgatásokon.

"Ha ismert színész vagy, aki főszerepet játszik és jól megfizetnek, szinte vezető pozíciót töltesz be egy filmben, és neked energiával kell megjelenned, és valamilyen módon a rendező testőrének kell lenned. Megjátszottam magam, ez pedig kimerítő volt. Csak arra tudtam gondolni, hogy mikor lesz vége az egésznek" - nyilatkozta Penn.

87 Milk  (2008)

dráma | életrajzi

Harvey Milk (Sean Penn) 1977-ben az első olyan választott, magas rangú köztisztviselővé válik, aki nyíltan vállalja homoszexualitását. Milk személye sokak számára vált... több»

Saját bevallása szerint annak ellenére sem hagyott fel a színészettel, hogy nem szeretett a forgatásokon tartózkodni, az elhatározás pedig csak azután fogalmazódott meg benne, hogy Dakota Johnson elküldte neki a Daddio forgatókönyvét. A filmben csupán két színész szerepel, a történet pedig egy fiatal nőt mutat be, aki beszáll egy taxiba a repülőtérre, majd mély beszélgetést folytat le a sofőrrel.

„Akkor úgy éreztem, hogy ez egy kellemes élmény lehet, és ez most is számít nekem, talán jobban is, mint korábban” – mondta Penn.

72 Daddio  (2024)

dráma

A film egy nő történetét követi nyomon, aki taxival megy haza a repülőtérről. A taxisofőr és a nő végül egy intenzív, mélyreható beszélgetésbe bonyolódik, miközben New... több»