Streaming szemle: 7 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (május 13-19)

A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók továbbra is ugyanazt a célt tartják szemük előtt - hogy szórakoztassanak minket és elhalmozzák a nézőiket a legkülönfélébb sorozatokkal és filmekkel, amik között mindenki megtalálhatja az ízléséhez leginkább megfelelőt. Jön a A Bridgerton család - 3. évada, Stallone szuperhősfilmje, a Szamaritánus és Az ördögűző: A hívő is.Listánkban leginkább az egyes szolgáltatók kiemelt tartalmaira összpontosítottunk, azonban ez közel sem minden - a teljes kínálatot megtaláljátok itt. Minden újdonság egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#7

dráma | misztikus | thriller

Amazon Prime Video

Az Abbott család farmjának nyugati legelőjén lévő rejtélyes sötétség körüli misztikum a második évadban tovább mélyül, ahogy Royal és felesége, Cecelia (Lili Taylor) az... több»

A hivatalos tartalom alapján az Odakinn második évada még mélyebbre hatol az Abbott család farmján lévő rejtélyes űrbe, ahol a szereplők olyan előre nem látható körülményekkel szembesülnek, amelyek hatással lehetnek magára az idő szerkezetére is.
#6

dráma | életrajzi | thriller

Apple TV+

A film Huey P. Newton életét követi nyomon. Bert Schneider segítségével, aki az Easy Rider mögött álló hollywoodi producer, valamint néhány más híres radikális híresség... több»

A minisorozat alkotója Jim Hecht, aki a 2012-ben megjelent, azonos című Playboy cikkből inspirálódott, amit Joshuah Bearman írt. A történet egy hajszát mesél el, ami Huey P. Newton után zajlott, a Fekete Párducok egyik alapítója, aki Bert Schneider producer segítségét kéri, hogy elmeneküljön Kubába.
#5

dokumentum | zenés

Disney+

Az ikonikus rockzenekar, a Queen egy felejthetetlen élő koncerten adja elő legjobb slágereit, mint a „We Will Rock You”, a „Somebody To Love” és a „Bohemian Rhapsody”. több»

Digitálisan felújítva, első alkalommal térhatású hanggal és kristálytiszta képpel tapasztalhatjuk meg a rock & roll királyi családját Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor és John Deacon társaságában, amint színpadra lépnek egy történelmi és izgalmas élő koncerten 1981-ben. A világ egyik legikonikusabb rockzenekara felejthetetlen setlistet ad elő legnagyobb slágereiből, köztük a „We Will Rock You”, „Somebody To Love”, „Under Pressure”, „Bohemian Rhapsody”, „Another One Bites the Dust” és a „We Are The Champions”.
#4

dráma | romantikus

Netflix

Penelope végre lemond régóta tartó szerelméről Colin iránt, miután hallotta a férfi róla szóló becsmérlő szavait. Úgy dönt azonban, hogy ideje férjet fognia, lehetőleg... több»

A Bridgerton harmadik évadában Colin, aki szeretné visszanyerni a lány barátságát, felajánlja, hogy mentorálja Penelopét, hogy még minél hamarabb segíthessen neki férjet találni. De amikor a leckéi egy kicsit túl jól kezdenek működni, Colinnak szembe kell néznie azzal, hogy a Penelope iránti érzései valóban csak barátiak-e.
#3

72 Hétköznapi kudarcok  (2022)

(2) (1)

dráma | sci-fi

Cinego | Filmio | Telekom TVGO

Egy nagyvárosi történet, amelyben három nő éli átlagos mindennapjait. A dolgok viszont megváltoznak, hiszen különös események sorozata veszi kezdetét. Apró robbanások rázzák... több»

A 2022-ben készült sci-fi dráma egyik főszereplője Kerekes Vica színésznő. A történetben megismerhetünk három nőt, akik a szokásos módon élik hétköznapjaikat, azonban minden megváltozik, amikor furcsa események rázzák fel a város lakóit.
#2

68 Szamaritánus  (2022)

(13) (7)

akció | dráma | fantasy | sci-fi

Amazon Prime Video | Max | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Húsz évvel ezelőtt egy rejtélyes erejű szuperhősnek nyoma veszett. Egy fiatal srác felkerekedik, hogy kiderítse, vajon életben van-e még... Sylvester Stallone pályafutásának... több»

A Szamaritánus egy szuperhősfilm Julius Avery rendezésében. Sok ilyen jellengű filmmel ellentétben a cél egy sötétebb, realisztikusabb hangnem volt.  A főszerepben Sylvester Stallone, Javon „Wanna” Walton, Pilou Asbæk, Dascha Polanco és Moisés Arias látható. A történet középpontjában egy fiatal srác áll, aki azt gyanítja, hogy a szomszédja titokban egy szuperhős, akiről azt hitték, hogy sok évvel ezelőtt meghalt.
#1

horror

SkyShowtime | Telekom TVGO

Ez év őszén lesz 50 éve, hogy bemutatták a filmtörténet egyik legijesztőbb horrorfilmjét, amely világszerte sokkolta a közönséget. Idén októberben egy új rész történet... több»

A film rendezője David Gordon Green, aki Peter Sattlerrel közösen írta a forgatókönyvet Scott Teems, Danny McBride és Green története alapján. A film Az ördögűző franchise hatodik része, és Az ördögűző (1973) közvetlen folytatásaként szolgál. A film főszereplői Leslie Odom Jr., Lidya Jewett, Olivia O'Neill filmes debütálásában, Jennifer Nettles, Norbert Leo Butz és Ann Dowd. Ellen Burstyn és Linda Blair ismét az eredeti filmben játszott szerepüket alakítják. A cselekmény egy fotósról szól, akinek szembe kell néznie a legrosszabb eshetőséggel, amikor lányát és annak legjobb barátnőjét megszállja a gonosz.